Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί η Δέσποινα Καμπούρη για την εγκυμοσύνη της - «Προσεύχεσαι, παρακαλάς, δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Συγκινεί η Δέσποινα Καμπούρη για την εγκυμοσύνη της – «Προσεύχεσαι, παρακαλάς, δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Η Δέσποινα Καμπούρη προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στο «Πάμε Δανάη» για τις δυσκολίες που αντιμετώπησε κατά τη διάρκεια της κύησης.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Θάλειας Ματίκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η Δέσποινα Καμπούρη προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις γυναίκες που μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποιο πρόβλημα κατά τη διάρκεια της κύησης, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως και η ίδια είχε έρθει αντιμέτωπη με ένα αντίστοιχο γεγονός.

Εκεί έρχεσαι αντιμέτωπος με την πιθανότητα διακοπής κύησης. Είναι μια πολύ τραυματική εμπειρία

«Δεν υπάρχει πιο επίπονο πράγμα να πας να κάνει μια εξέταση β΄ επιπέδου, όπου μιλάμε για ένα σχηματισμένο μωράκι, δεν μιλάμε για ένα μικρό έμβρυο και εκεί να σου πει ο γιατρός σου ότι δεν είναι καλοί οι δείκτες και οι εξετάσεις, όπου εκεί θα πρέπει να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις για να δουν αν το μωρό πάσχει από πολύ σοβαρά σύνδρομα.

«Δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Εκεί έρχεσαι αντιμέτωπος με την πιθανότητα διακοπής κύησης. Είναι μια πολύ τραυματική εμπειρία, το έχω περάσει και εγώ αυτό που περιέγραψε η Θάλεια», σημείωσε αρχικά η Δέσποινα Καμπούρη.

«Είχα κάνει αμνιοπαρακέντηση και εμάς κάποιοι δείκτες ήταν πάρα πολύ υψηλοί και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που έπρεπε να πάρω την απόφαση για να βάλω μια υπογραφή και μετά να περιμένω μια εβδομάδα ατελείωτη και ατέρμονη για να μάθω αν το μωράκι είναι υγιές. Είναι πολύ δυσάρεστο να συμβαίνει. Προσεύχεσαι, παρακαλάς. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ», συνέχισε η Δέσποινα Καμπούρη.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024