Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τελικός» στην Opap Arena για την Εθνική κόντρα στην Ολλανδία

«Τελικός» στην Opap Arena για την Εθνική κόντρα στην Ολλανδία

Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει απόψε την Ολλανδία (21:45) στην Νέα Φιλαδέλφεια με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει σημαντικές ελπίδες για πρόκριση.

Η μεγάλη ημέρα για την Εθνική ομάδα έφτασε!

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ολλανδία στην Opap Arena (21:45) για την 8η αγωνιστική του 2ου ομίλου των προκριματικών για το Euro 2024 και θέλει νίκη και μόνο νίκη.

Η Γαλλία πήρε το εισιτήριο για την τελική φάση ως πρώτη του ομίλου, επομένως η Εθνική ομάδα παίζει σήμερα μαζί με τους «Οράνιε» σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει εν πολλοίς το δεύτερο εισιτήριο για τη Γερμανία.

Η «γαλανόλευκη» χρειάζεται μόνο τη νίκη απόψε, καθώς σε περίπτωση ήττας όλα τελειώνουν

Η Ελλάδα του Γκουστάβο Πογέτ με 12 βαθμούς, ενώ η Ολλανδία του Κούμαν με 9, με την δική μας Εθνική να έχει ένα παραπάνω παιχνίδι συγκριτικά με την σημερινή αντίπαλο.

Η «γαλανόλευκη» χρειάζεται μόνο τη νίκη απόψε, καθώς σε περίπτωση ήττας όλα τελειώνουν, ενώ με ισοπαλία τα δεδομένα γίνονται ξανά ακατόρθωτα, καθώς θα πρέπει να κερδίσει την τελευταία αγωνιστική τους Γάλλους και να στραβοπατήσουν οι Ολλανδοί με Ιρλανδία (εντός) ή Γιβραλτάρ (εκτός).

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, ο οποίος έμεινε πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της Εθνικής στο Δουβλίνο και τη νίκη απέναντι στην Ιρλανδία με 0-2, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να βλέπει όλους τους διεθνείς του ετοιμοπόλεμους για την αποψινή μάχη, μετά και τη χθεσινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Αντίθετα, ο Ρόναλντ Κούμαν είδε τον Βουτ Βέγκχορστ να γυρνάει κανονικά στο πρόγραμμα, κάτι που δεν έγινε με τους Φρένκι Ντε Γιόνγκ, Ντε Λιχτ, Χάκπο, Ντεπάι, Κουπμάινερς, Μπεργκχαους, Τίμπερ, Φλέκεν και Γράφενμπερχ με αποτέλεσμα η Ολλανδία να έρχεται στην Αθήνα χωρίς πολλά από τα βασικά της γρανάζια.

Sports in

Ο Φατίχ Τερίμ δοκιμάστηκε, απέτυχε και γι’ αυτό φεύγει!

Ο Τούρκος προπονητής σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να φέρει στον Παναθηναϊκό την αστερόσκονη που τον περιστοίχιζε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του ώστε να αλλάξει την κατάσταση...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024