Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χαμός στη Βραζιλία με Νεϊμάρ

Χαμός στη Βραζιλία με Νεϊμάρ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νεϊμάρ μετά το τέλος του αγώνα της Βραζιλίας με την Βενεζουέλα (1-1) λογομάχησε με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας και απείλησε ότι δεν θα ταξιδέψει στο Μοντεβιδέο

Άνω κάτω ο Νεϊμάρ με την Εθνική Βραζιλίας. Τα έβαλε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της χώρας μετά την ισοπαλία (1-1) με την Βενεζουέλα.

Με το τέλος της αναμέτρησης και όταν οι παίκτες έφευγαν για τα αποδυτήρια, ένας οπαδός πέταξε μια σακούλα με ποπ-κορν στον επιθετικό της Αλ Χιλάλ. Εκείνος αντέδρασε και αντάλλαξε κάποιες κουβέντες με την κερκίδα.

Ο εκνευρισμός του Βραζιλιάνου όμως δεν περιορίστηκε εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος ήταν πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό στο τούνελ των αποδυτηρίων.

Όπως αναφέρει ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, Χοσέ Κάρλος Αραούχο, ο Νεϊμάρ έβρισε τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας Εντνάλντο Ροντρίγκες και απείλησε πως δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο Μοντεβιδέο για τον αγώνα με την Ουρουγουάη.

Η ένταση μεταξύ των δύο ανδρών στην συνέχεια περιορίστηκε και ο πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως άλλαξε γνώμη αφού ταξίδεψε κανονικά για την Ουρουγουάη.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024