Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σπουδαίος Μπαρτζώκας: Μία ανάσα από Ιωαννίδη και Ίβκοβιτς

Σπουδαίος Μπαρτζώκας: Μία ανάσα από Ιωαννίδη και Ίβκοβιτς

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, έγινε ο 3ος πολυνίκης προπονητής στην ιστορία των «ερυθρόλευκων» και έχει την ευκαιρία να προσπεράσει Ιωαννίδη και Ίβκοβιτς.

Ο Ολυμπιακός πήρε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ Betsson και μέσα από ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε ο 3ος πολυνίκης προπονητής στην ιστορία του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τους οδήγησε στην 123η νίκη τους στην Basket League και έτσι προσπέρασε σε αυτήν τη λίστα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που έχει 122 νίκες. Χρειάζεται παράλληλα ακόμη τρία παιχνίδια για να τον προσπεράσει και στη λίστα των αγώνων στον πάγκο του Ολυμπιακού αφού ο Μπαρτζώκας έχει 134 ενώ ο Σφαιρόπουλος έχει 136.

Ο Μπαρτζώκας ξεπέρασε τον Σφαιρόπουλο και «βλέπει μπροστά του» Ιωαννίδη και Ίβκοβιτς

Μπροστά στον νυν προπονητή του Ολυμπιακού και στις δύο λίστες είναι πλέον μόνο δύο θρύλοι των πάγκων, οι αείμνηστοι Γιάννης Ιωαννίδης και Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο Ιωαννίδης είχε 146 νίκες σε 179 αγώνες –χωρίς να υπολογίζεται η σεζόν 1991-92, η πρώτη του στην ομάδα- και ο «Ντούντα» 145 νίκες σε 176 αγώνες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεπέρασε μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι τον Γιάννη Σφαιρόπουλο σε μία ακόμη λίστα. Κοουτσάροντας για 210η φορά έγινε ο 9ος από καταβολής Α’ Εθνικής, ενώ ο Θεσσαλονικιός κόουτς υποχώρησε στη 10η θέση έχοντας 209 ματς στους πάγκους της κατηγορίας.

Τέλος, ως προς τον Μπαρτζώκα, συμπλήρωσε χθες 10 νίκες σε 15 ματς απέναντι στην ΑΕΚ. Δύο με την Ολύμπια Λάρισας, δύο με το Μαρούσι, μία με τον Πανιώνιο και πέντε με τον Ολυμπιακό.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024