Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Κορινθίου για Πρωινό ANT1: «Έφυγα ως Μπουμπουλίνα - Όλοι ξέρετε τι έχει συμβεί»

Μαρία Κορινθίου για Πρωινό ANT1: «Έφυγα ως Μπουμπουλίνα – Όλοι ξέρετε τι έχει συμβεί»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για το τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό του ANT1 και τον Γιώργο Λιάγκα.

Στο τέλος της συνεργασίας της με το Πρωινό του ANT1 και τον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε η Μαρία Κορινθίου στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου».

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου φαίνεται πως άφησε πίσω της τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα, τονίζοντας πως είναι ένα θέμα το οποίο δεν την αφορά πλέον, εφόσον όλα έχουν τελειώσει.

Από το Πρωινό έφυγα ως μια… Μπουμπουλίνα και για να έφυγα έτσι προφανώς κάτι υπάρχει

Σε ερώτηση για το αν της λείπει η τηλεόραση, η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου ήταν αφοπλιστική. «Όχι. Την αγαπάω την τηλεόραση, έχω μεγαλώσει μέσα στην τηλεόραση, έχω σπουδάσει την τηλεόραση. Από εκεί και πέρα δεν μου λείπει, δεν έχει περάσει και πολύς χρόνος. Χαλάρωσα, ηρέμησα το καλοκαίρι. Έχω βάλει πέντε πράγματα αυτή τη στιγμή σκοπό και σαν σχέδιο τι θέλω να κάνω μέσα στον χειμώνα. Όλα καλά, ήρεμα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Είναι κάτι που τελείωσε, κάτι που το έχω αφήσει. Όλοι γνωρίζετε τι μπορεί να πέρασα και τι όχι, ας είμαστε καλά», είπε όλο νόημα. «Με το κανάλι φυσικά και μίλησα γιατί υπάρχουν και τα διαδικαστικά. Μέχρι εκεί», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Έχει δίκιο ο Ουγγαρέζος – Αποσιωπήσανε πολλοί»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε και για το σχόλιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου ότι υπήρξαν άνθρωποι που ήξεραν και δεν μίλησαν για την αποχώρησή της. «Έχει δίκιο, αποσιωπήσανε πολλοί και μετά κάτι γίνεται και όλοι βγαίνουν προστάτες και υποστηρικτές. Από το Πρωινό έφυγα ως μια… Μπουμπουλίνα και για να έφυγα έτσι προφανώς κάτι υπάρχει. Όλοι γνωρίζετε τι έχει συμβεί και τι όχι, θέλω να το αφήσω, δεν με ενδιαφέρει πια» είπε η Μαρία Κορινθίου. «Όταν βάζω τελεία, βάζω τελεία. Δεν με ενδιαφέρει μετά, είναι σαν να μην υπήρξε» σημείωσε η Μαρία Κορινθίου.

Αναφορικά με τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα, η Μαρία Κορινθίου δεν είχε να πει πολλά. «Έχει πει ο Γιώργος Λιάγκας ότι δεν αναφερόμουν για εκείνον; Έτσι είχε πει; Δεν ξέρω. Ο καθένας όπως νομίζει…» συνέχισε η Μαρία Κορινθίου.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024