Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Κορινθίου: «Δεν είδα το Πρωινό, ούτε έστειλα μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα»

Μαρία Κορινθίου: «Δεν είδα το Πρωινό, ούτε έστειλα μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τα νέα της σχέδια και απάντησε για το αν επικοινώνησε με τον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή την πρεμιέρα του.

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μαρία Κορινθίου κλήθηκε να απαντήσει για την εκπομπή Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα.

Το Πρωινό μου έχει αφήσει γλυκόπικρη γεύση. Στέλνω σε όλους ευχές για την τηλεοπτική σεζόν

«Όχι, δεν είδα το Πρωινό. Το Πρωινό μου έχει αφήσει γλυκόπικρη γεύση. Στέλνω σε όλους ευχές για την τηλεοπτική σεζόν, στον Γιώργο δεν έστειλα. Έχουν ακουστεί πολλά, έχουν γίνει πολλά. Παρ’ όλα αυτά, τώρα είμαι καλά.

Είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να είμαστε καλά, να συνεργάζομαι με όποιον είναι να συνεργάζομαι, να συνεργάζομαι όμορφα και ωραία, να αγκαλιάζομαι, αλλά από εκεί και πέρα όλα καλά», σημείωσε η Μαρία Κορινθίου.

«Η Μαρία στο Πρωινό ήταν πάρα πολύ καλή»

Η Μαρία Κοκολάκη ρώτησε και τον Γιάννη Αϊβάζη για την εμφάνιση της συζύγου του στο Πρωινό. «Η Μαρία πέρυσι στο Πρωινό ήταν πάρα πολύ καλή. Ότι κάνει η Μαρία, το κάνει καλά, αρκεί να είναι ήρεμη».

Το λαμπερό ζευγάρι αναχωρούσε για τη Βιέννη και το διεθνές φεστιβάλ της Αυστρίας για την παρουσίαση της ταινίας «Abyss In» που πραγματεύεται τις τρεις τελευταίες ημέρες ενός ανθρώπου που πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Οι δυο τους ρωτήθηκαν και για το ενδεχόμενο της από κοινού παρουσίασης μιας πρωινής εκπομπής, με τον Γιάννη Αϊβάζη να ρωτά τη δημοσιογράφο αν της αρέσουν μαζί και χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο.

Η Μαρία Κορινθίου για το «διαζύγιο» με τον ANT1Όταν ανακοινώθηκε επίσημα η λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι του Αμαρουσίου, η Μαρία Κορινθίου είχε στείλει το δικό της μήνυμα, αναφερόμενη στις καλές σχέσεις που σύναψε και σε αυτές που δεν ήταν και τόσο καλές.

«Πάντα αυτό το χαμόγελο θέλω να έχω στα χείλη μου και πάντα με ψηλά το κεφάλι. Είμαι ένας άνθρωπος που 20 χρόνια που με γνωρίζετε με διακατέχει η ειλικρίνεια και η καθαρότητα των πραγμάτων. Όλα καλά και ευλογημένα! Συνδέθηκα με ανθρώπους όμορφα, με αγάπη και σεβασμό….και με άλλους δυο-τρεις όχι.

Με ανθρώπους που με αγάπησαν και με αγκάλιασαν και με ανθρώπους που με πίστεψαν και με στήριξαν. Ένα κανάλι που έχω προσωπικές σχέσεις χρόνων και με ανθρώπους της διοίκησης που σέβομαι και εκτιμώ.

Με κοινή λοιπόν λύση συμβολαίου, με συζητήσεις ανθρώπινες αυτές τις δύο ημέρες και από τις δύο μεριές, διοίκησης και εμού, συμφωνήσαμε την κοινή λύση κάποιων θεμάτων που δυστυχώς βάραιναν καιρό τώρα. Αποχαιρετώ με αγάπη τον @ant1tv και εύχομαι να έχουμε καλό καλοκαίρι.….. Όσο για εμάς, είστε η δύναμη μου και σας ευχαριστώ για όλα! Εις στο επανιδείν».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024