Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Κορινθίου: Άβαφη στο Instagram – Δείτε τη φωτογραφία της

Μαρία Κορινθίου: Άβαφη στο Instagram – Δείτε τη φωτογραφία της

Δείτε τη φωτογραφία της στο Instagram.

Η Μαρία Κορινθίου δεν είναι από τις γυναίκες που φοβάται τα σχόλια. Το έχει αποδείξει άλλωστε πολλές φορές με τις αναρτήσεις της στο Instagram.

Έτσι και αυτή τη φορά προχώρησε σε ένα story στο Intagram στιο οποίο είναι εντελώς άβαφη.

Η ηθοποιός συγκεκριμένα, ανέβασε ένα βίντεο σε story στο προφίλ της στο Instagram, με την ίδια να βρίσκεται ξαπλωμένη μπροστά από μία πισίνα, απολαμβάνοντας τις διακοπές της πιθανότατα σε κάποιο νησί.

Η Μαρία Κορινθίου φοράει ένα μαύρο φόρεμα και έχει απλώσει τα πόδια της στο τραπέζι που βρίσκεται μπροστά της, απολαμβάνοντας τος καλοκαιρίες αυτές ημέρες.

Τα περιττά κιλά

Η Μαρία Κορινθίου είχε μιλήσει στο περιοδικό ΟΚ! για τα κιλά που έχασε και το πώς αγάπησε ξανά τον εαυτό της και το σώμα της.

«Όταν ανέβηκα στη ζυγαριά και είδα τα κιλά που είχα πάρει, είδα ουσιαστικά ό,τι τοξικό είχα μαγνητίσει τον προηγούμενο καιρό. Γύρισα και είπα “Μαρία, γιατί το έχεις κάνει αυτό στον εαυτό σου;” Πνιγόμουν από την τοξικότητα, φαινόταν και στο βλέμμα μου – εξάλλου λένε ότι η ψυχή φαίνεται στα μάτια. Με ρωτάνε πώς έχουν μακρύνει έτσι τα μαλλιά μου, έχω γίνει Ραπουντζέλ! Τους λέω ότι είναι από το πολύ νερό και το ευ ζην».

»Τα κιλά είναι ένα είδος προστασίας που υποσυνείδητα βάζουμε στη ζωή μας. Όταν ψυχολογικά δεν είσαι καλά και σε ευχαριστεί να τρως κάθε μέρα πίτσα, τα λιπαρά της δημιουργούν τοξίνες στο σώμα μας. Το λίπος δημιουργεί ουσιαστικά ένα τείχος στην καρδιά μας. Οι τοξίνες με τη σειρά τους ελκύουν τους τοξικούς ανθρώπους. Στο είπα και πριν. Ήρθαν άνθρωποι στη ζωή μου που δεν έπρεπε. Αυτοί που βλέπουν πάντα το ποτήρι μισοάδειο, που μουρμουράνε όλη την ώρα και κατηγορούν συνέχεια τους άλλους για τις δικές τους επιλογές. Αυτή η αρνητικότητα σου μεταφέρεται υποσυνείδητα και κάνει κι εσένα να είσαι θυμωμένος.

» Ήταν και η περίοδος του Τζόρνταν, ένας ρόλος με πολύ σκοτάδι, το οποίο με είχε ρουφήξει. Όση τεχνική και να έχεις, όταν δεν είσαι καλά, η μαυρίλα πολλαπλασιάζεται. Όταν άλλαξε η ιδιοσυγκρασία μου, δυσκολευόμουν ακόμη περισσότερο με τον ρόλο. Δεν μπορούσα να συνέλθω με τίποτα στο καμαρίνι μετά την παράσταση, δεν μπορούσα να αναπνεύσω».

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024