Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάκης Δελαπόρτας: «Η Μαίρη δεν ήθελε να τη δει όλη η Ελλάδα νεκρή»

Μάκης Δελαπόρτας: «Η Μαίρη δεν ήθελε να τη δει όλη η Ελλάδα νεκρή»

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε για το «αντίο» στη Μαίρη Χρονοπούλου και την αγάπη που πήρε η δημοφιλής ηθοποιός.

Για το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου και το αποχαιρετιστήριο πάρτι, όπως είχε κανονίσει η ίδια, που έγινε την Παρασκευή στο σπίτι της δημοφιλούς ηθοποιού στην Παιανία μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο ηθοποιός και στενός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου υπογράμμισε, μιλώντας στο MEGA, ότι ο ίδιος δεν μπόρεσε να την αντικρίσει νεκρή. «Τους πολύ δικούς μου ανθρώπους δεν τους είδα νεκρούς» ανέφερε και πρόσθεσε:

«Αυτό σημαίνει πως είχα αποφασίσει ούτε τη Μαίρη να δω νεκρή γιατί θέλω να τους θυμάμαι ζωντανούς και χαμογελαστούς έτσι όπως τους ήξερα. Την Μαίρη την είδα στο νοσοκομείο όταν, την βραδιά που την βρήκαν στο σπίτι, ο Θωμάς μού ζήτησε να πάω για να μην είναι μόνος του. Την χάιδεψα, της μιλούσα, ήταν αναίσθητη. Δεν είχε τις αισθήσεις της».

«Κατέρρευσα»

Ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε και για τις στιγμές που μπήκε το λευκό φέρετρο με τη σορό της Μαίρης Χρονοπούλου στο σαλόνι του σπιτιού της οδού Αληθείας, όπου ζούσε. «Όταν την έφεραν σπίτι και μου είπαν ότι ‘‘μέσα στην αίθουσα πρέπει να είμαστε μόνο οι στενοί φίλοι, οι δικοί της άνθρωποι και να ανοιχτεί για να την δούμε’’, είπα στον κ. Γιαννόπουλο ‘‘σας παρακαλώ, δεν το αντέχω’’».

«Πήγα λίγο πιο πίσω, την άνοιξαν και όταν την είδα, κατέρρευσα. Βγήκα έξω και ξέσπασα», συνέχισε για όσα έγιναν στο «τελευταίο αντίο» στη Μαίρη Χρονοπούλου.

Παράλληλα, ο Μάκης Δελαπόρτας εξέφρασε ένα παράπονο για την προβολή της τελετής αποχαιρετισμού της Μαίρης Χρονοπούλου, καθώς ο ίδιος θεωρεί ότι δεν θα έπρεπε να μπουν οι κάμερες στο εσωτερικό του σπιτιού.

«Θέλω να πω πως μέχρι εκεί ήταν πάρα πολύ σεβαστό όλο αυτό. Να έρθει σπίτι, να αποχαιρετήσει τον χώρο της και να βρεθούν κάποιοι στενοί της φίλοι γύρω της» είπε και συμπλήρωσε:

«Από εκεί και πέρα, όμως, το να μπουν οι κάμερες πάνω από το φέρετρο της, μέσα στο σπίτι της, όλες οι κάμερες της Ελλάδας και όλη η Ελλάδα να δει την Μαίρη νεκρή νομίζω προσωπικά πως δεν θα το ήθελε ούτε η ίδια. Όσο κι αν ήταν όμορφη γιατί ήταν όμορφη».

Σχετικά με την πορεία της τέφρας της Μαίρης Χρονοπούλου ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας: «Είχε δώσει η Μαίρη Χρονοπούλου γραπτή εντολή το 2019 ακόμα και γι’ αυτό. Όμως, μου έδειξε χθες ένα βίντεο ο κ. Γιαννόπουλος από φέτος στα γενέθλιά της που λέει μπροστά σε κάμερα ”παιδιά θέλω την τέφρα μου να την φέρετε εδώ και να γίνει ένα μνημείο μέσα στο χώρο με μία επιγραφή που να λέει: ”Εδώ έζησε η Μαίρη Χρονοπούλου που αγαπούσε τα παιδιά”».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024