Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κρατερός Κατσούλης: «Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι αυτό το κομμάτι θα παραμείνει άθικτο»

Κρατερός Κατσούλης: «Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι αυτό το κομμάτι θα παραμείνει άθικτο»

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» για τη σχέση του με τα παιδιά του και τη συμφωνία που έχουν με την Κατερίνα Καραβάτου.

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» φιλοξενήθηκε σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος έδωσε συνέντευξη στην Τζένη Θεωνά. Ο γνωστός ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιο από την Κατερίνα Καραβάτου, αλλά και το πώς το διαχειρίστηκαν σε σχέση με τα παιδιά τους.

Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι το κομμάτι της ασφάλειας, της σιγουριάς και της αγάπης των παιδιών θα παραμείνει άθικτο

«Ως παιδί χωρισμένων γονιών ο ίδιος είχα μια δική μου εμπειρία για το πώς είναι αυτή η διαδικασία, πώς είναι αυτή η συνθήκη για ένα παιδί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κανένα παιδί στον κόσμο αυτό δεν του αρέσει η ιδέα να μην έχει και τους δύο γονείς μαζί. Αυτό είναι συνθήκη.

Αποφασίσαμε με την Κατερίνα ότι το κομμάτι της ασφάλειας, της σιγουριάς και της αγάπης των παιδιών θα παραμείνει άθικτο.

Και σε συνεννόηση μεταξύ μας οι ενήλικες και σε συνεννόηση με τα παιδιά, θα έχουμε ένα πρόγραμμα το οποίο δεν θα διαταράξει αυτές τις τρεις συνθήκες», σημείωσε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

«Η μόνη δυσκολία είναι ότι τώρα ουσιαστικά είναι σαν να είμαστε δύο μονογονεϊκές οικογένειες. Δεν είμαστε ποτέ όλοι μαζί.

«Προτεραιότητά μου ήταν και είναι τα παιδιά»

Εάν υπάρχει μια δυσκολία, είναι στη διευθέτηση την πραγματική της καθημερινότητας. Επειδή για εμένα τα παιδιά μου είναι προτεραιότητά μου και ήταν ανέκαθεν, οι επιλογές πια και στο επίπεδο της δουλειάς έχουν να κάνουν με το πόσο και πότε θα βλέπω τα παιδιά.

Θέλω να βλέπω τα παιδιά μου κάθε μέρα. Αν όχι κάθε μέρα, παραπάνω από δύο μέρες να μην βρεθούμε, αποκλείεται. Οι ενήλικες πρέπει να αφήσουν τον εγωισμό τους για το καλό των παιδιών», υπογράμμισε ο Κρατερός Κατσούλης.

Sports in

Η «Άντζελα» σώζει γυναίκες που απειλούνται ή κινδυνεύουν - Αυτή είναι η κωδική φράση που εκπέμπει «SOS»

Όποια γυναίκα αισθανθεί ότι κινδυνεύει σε νυχτερινή έξοδο, μπορεί να ζητήσει προστασία με μία κωδική φράση από το προσωπικό του μαγαζιού - Πώς ξεκίνησε η καμπάνια

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024