Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Λεωφόρο τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός

Στη Λεωφόρο τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός

Η UEFA έδωσε την άδεια και ο Παναθηναϊκός θα δώσει τα επόμενα παιχνίδια του για το Europa League στη Λεωφόρο.

Το θέμα του γηπέδου των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων έκλεισε οριστικά για τον Παναθηναϊκό, καθώς η UEFA έδωσε το «ok» για την Λεωφόρο.

Οι πράσινοι έψαχναν τη λύση για το που θα δώσουν τα εναπομείναντα παιχνίδια τους για το Europa League, μετά και το ζήτημα που προέκυψε με το Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.

Η έδρα στην οποία ο Παναθηναϊκός έδωσε δύο από τα φετινά του ευρωπαϊκά παιχνίδια με Μπράγκα και Βιγιαρεάλ, δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, λόγω του προβλήματος με το στέγαστρο «Καλατράβα».

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον Παναθηναϊκό να δηλώνει την ιστορική του έδρα για τα εντός έδρας παιχνίδια του στο Europa League, μόνο που απέμενε το «πράσινο φως» από την UEFA.

Το πρόβλημα με το σκέπαστρο στο ΟΑΚΑ «έριξε» τους «πράσινους» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας για τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά παιχνίδια

Εν τέλει η έγκριση δόθηκε και έτσι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ρεν και τη Μακάμπι Χάιφα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το γεγονός αυτό θα έχει αρνητικές συνέπειες για το «τριφύλλι» καθώς η προσέλευση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στους εντός έδρας αγώνες θα είναι κατά πολύ μικρότερη, συνεπώς και λιγότερα χρηματικά έσοδα.

Ταυτόχρονα, ο κόσμος της ομάδας δεν θα έχει πλέον την άνεση που υπήρχε στο ΟΑΚΑ και πλέον τα «μαγικά χαρτάκια» είναι περιορισμένα.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024