Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνάντηση Κασσελάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη - Του επέδωσε απαντητική επιστολή

Συνάντηση Κασσελάκη με τον Οικουμενικό Πατριάρχη – Του επέδωσε απαντητική επιστολή

Συνομίλησαν μεταξύ άλλων για τη σημασία που έχουν οι πρωτοβουλίες για ειρήνη και σεβασμό του διεθνούς δικαίου στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή

Συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη και του οικουμενικού πατριάρχη Βαρθολομαίου σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή 13 Οκτωβρίου το απόγευμα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία, στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επέδωσε στον οικουμενικό πατριάρχη Βαρθολομαίο απαντητική επιστολή στη συγχαρητήρια επιστολή του και τον ευχαρίστησε για τη στήριξή του στους πληγέντες στη Θεσσαλία. Υπενθυμίζεται ότι στην επιστολή που έστειλε ο Παναγιώτατος μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη ευχόταν η ηγεσία του ως επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η όλη πολιτική του δράση, να προάγουν τα συμφέροντα της Ελλάδος και του λαού της, καθώς και να συμβάλλουν στη σταθερότητα στην περιοχή και στην επικράτηση της ειρήνης στον κόσμο.

Τι συζήτησαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος

Παράλληλα, συνομίλησαν για τη σημασία που έχουν οι πρωτοβουλίες για ειρήνη και σεβασμό του διεθνούς δικαίου στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή, για τις διαχρονικές προσπάθειες του Οικουμενικού Πατριάρχη για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και για το ισχυρό μήνυμα σεβασμού της ανθρώπινης ζωής που έδωσε τον Απρίλιο 2016 από τη Λέσβο κατά τη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης.

Επίσης, συνομίλησαν για τα θέματα του οικουμενικού πατριαρχείου. Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθεια για επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024