Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπασταύρου: Ο Δημήτρης Πτωχός είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Παπασταύρου: Ο Δημήτρης Πτωχός είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για περιφερειάρχης Πελοποννήσου

Ο υπουργός Επικρατείας βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και από εκεί πραγματοποίησε δήλωση στήριξης στον Δημήτρη Πτωχό

Την ανοιχτή του στήριξη στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού για την περιφέρεια Πελοποννήσου εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου, εν όψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο υπουργός Επικρατείας βρέθηκε στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και από εκεί πραγματοποίησε δήλωση στήριξης στον κ. Πτωχό. Υπενθυμίζεται πως την πρώτη Κυριακή ο Δημήτρης Πτωχός είχε λάβει 42,61%, ενώ, ο αντίπαλός του Πέτρος Τατούλης 31,86%.

«Έχω την τιμή να τον γνωρίζω πάνω από 15 χρόνια, να έχουμε αγωνιστεί μαζί υπό αντίξοες συνθήκες για την Πατρίδα μας στην Κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Δημήτρης Πτωχός είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για αυτή τη θέση», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παπασταύρου.

Αναλυτικά ο χαιρετισμός του:

«Χαίρομαι πολύ που είμαι σήμερα στην ιστορική Καλαμάτα για να μεταφέρω μήνυμα υποστήριξης, μήνυμα νίκης στον Δημήτρη Πτωχό.

Βρεθήκαμε όλοι μαζί στις 3 Αυγούστου, στη Μεσσήνη, όταν ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε την υποψηφιότητα της Νέας Δημοκρατίας για την Πελοπόννησο.

Μέσα σε μόλις 70 ημέρες, ο Δημήτρης γύρισε πόρτα-πόρτα όλη την Περιφέρεια και για λίγες ψήφους δεν κέρδισε την εκλογή από τον πρώτο γύρο.

Ο προορισμός μας είναι ξεκάθαρος: Θέλουμε μία Πελοπόννησο σύγχρονη, συμπεριληπτική, με αναπτυξιακή δυναμική, με νέες θέσεις εργασίας, με ψηφιακές υπηρεσίες, με ανάδειξη του πολιτισμού και προστασία του φυσικού της πλούτου. Μία Πελοπόννησο πρωταγωνίστρια.

Για να γίνουν όλα αυτά, χρειάζεται Περιφερειάρχης με σχέδιο, με όραμα, με ομάδα, με τεχνοκρατική επάρκεια.

Περιφερειάρχης που ενώνει, αφήνει πίσω την τοξικότητα, κρατάει τα θετικά που έχουν γίνει και χτίζει πάνω σε αυτά. Αυτός είναι ο Δημήτρης Πτωχός.

Έχω την τιμή να τον γνωρίζω πάνω από 15 χρόνια, να έχουμε αγωνιστεί μαζί υπό αντίξοες συνθήκες για την Πατρίδα μας στην Κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ο Δημήτρης Πτωχός είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος για αυτή τη θέση.

Την Κυριακή ενώνουμε τις δυνάμεις μας και πάμε την Πελοπόννησο και τους ανθρώπους της μπροστά. Εκεί που τους αξίζει».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024