Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποχώρησε οικειοθελώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη από το I 'm a Celebrity

Αποχώρησε οικειοθελώς η Δήμητρα Αλεξανδράκη από το I ‘m a Celebrity

Ένας από τους παίκτες δεν άντεξε στη ζούγκλα και αναφώνησε τη φράση κλειδί I 'm a Celebrity Get Me Out of Here.

Με το δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι I ‘m a celebrity get me out of here να βγαίνει στον αέρα, είχαμε με το καλημέρα σας και την πρώτη αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός έκανε… έκτακτο δελτίο στη ζούγκλα και τους celebrities, ανακοινώνοντας τον παίκτη που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

I’m a celebrity, get me out of here» αναφώνησε ένα μέλος της ομάδας των επωνύμων

«Διακόπτουμε την κανονική ροή του προγράμματος γιατί μόλις τώρα ήχησε στη ζούγκλα μια σημαντική δήλωση. «I’m a celebrity, get me out of here» αναφώνησε ένα μέλος της ομάδας των επωνύμων. Ανακοίνωση η οποία και οδηγεί αυτό το μέλος αυτόματα εκτός παιχνιδιού» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

«Η Δήμητρα μού είχε αναφέρει για ένα πρόβλημα υγείας που είχε. Δυστυχώς την ταλαιπωρούσε καιρό και έπρεπε να αποχωρήσει για να φροντίσει τον εαυτό της» δήλωσε η Αγγελική Ηλιάδη στην κάμερα του Celebrity.

«Επιδεινώθηκε ένα πρόβλημα υγείας που είχα»

«Η αλήθεια είναι ότι θα μου λείψει η Δήμητρα. Είναι μια παρέα πάρα πολύ ευχάριστη και προσπάθησε να κάνει διάφορα πράγματα αλλά η υγεία πάνω από όλα. Θα μας λείψει η τρέλα της», σημείωσε από την πλευρά του ο Τάσος Ξιαρχό.

«Ήρθα στο παιχνίδι με τεράστια χαρά και τη στήριξη των δικών μου ανθρώπων για να συμμετέχω για έναν πάρα πολύ καλό, φιλανθρωπικό σκοπό. Ωστόσο ένα θέμα υγείας που είχα, εδώ στη ζούγκλα, επιδεινώθηκε οπότε ο μόνος τρόπος για να φύγω είναι να πω την φράση κλειδί… I’m a celebrity, get me out of here» τόνισε με τη σειρά της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Η κανονική αποχώρηση

Στο κλείσιμο του δεύτερου επεισοδίου, ο Γιώργος Λιανός και η Καλομοίρα κλήθηκαν να ανακοινώσουν την πρώτη αποχώρηση της κανονικής ροής του προγράμματος.

Ύστερα από μια σειρά ανορθόδοξων δοκιμασιών, ένας διαγωνιζόμενος του I ‘m a Celebrity Get Me Out of Here θα έπρεπε να αποχαιρετήσει νωρίς νωρίς τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στη ζούγκλα του Αγίου Δομινίκου.

Ως πρώτοι υποψήφιοι βρέθηκαν ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Στέλλα Γεωργιάδου και ο Νίκος Βαμβακούλας. Όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους έφυγαν από τον χώρο της δοκιμασίας αποχώρησης για να γυρίσουν ασφαλείς στο camp.

Και ο Γιώργος Λιανός με την Καλομοίρα έδωσαν το σήμα της έναρξης του τελικού αγωνίσματος. Τελευταίος στον χρόνο ήρθε ο Σταμάτης Γαρδέλης και ήταν αυτός που αποχώρησε.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024