Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
O Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα ήταν οι σημερινοί καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη

O Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα ήταν οι σημερινοί καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη

Το δίδυμο της πρωινής ενημέρωσης του MEGA τα Σαββατοκύριακα, μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τα γεγονότα που απασχολούν την κοινωνία τον τελευταίο καιρό.

O Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα μίλησαν επίσης για το πώς μπορεί ένας δημοσιογράφος να αποφορτιστεί από την έντονη ειδησεογραφία.

«Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να παρακολουθούμε πολέμους, ακόμα και μέσα από το TikTok. Είναι θηριωδίες αυτά που γίνονται στο Ισραήλ», είπε η Στέλλα Γκαντώνα ξεκινώντας, με τον Ντίνο Σιωμόπουλο να συμπληρώνει πως αυτό που θέλει να μάθει ο κόσμος είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

«Τον ενδιαφέρει και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στη χώρα μας», πρόσθεσε η Στέλλα Γκαντώνα.

Όπως επεσήμανε ο Ντίνος Σιωμόπουλος: «Η Χαμάς είναι τρομοκρατική οργάνωση άρα πρέπει να προσέχουμε και στη Δύση μήπως στραφούν και από εδώ. Μπορεί να έχουμε και μεταναστευτικές εισροές αλλά και να μας επηρεάσει στην οικονομία. Η ακρίβεια, που ήταν αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία, παραμένει μέχρι σήμερα. Οι μισθοί είναι πάνω κάτω οι ίδιοι αλλά πληρώνουμε όλα τα υπόλοιπα στα ύψη».

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι του MEGA κλήθηκαν να σχολιάσουν όσα διαμείβονται στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Η αντιπολίτευση φέρνει προτάσεις, αλλά δεν πείθει ούτε τους ψηφοφόρους της», σχολίασε η Στέλλα Γκαντώνα.

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Ντίνος Σιωμόπουλος σημείωσε πως είναι ένα άνθρωπος καινούργιος που βγήκε και τα είπε όλα για την προσωπική του ζωή εξ αρχής. «Δεν κρύφτηκε και γι’ αυτό πήγε καλά, ήταν το νέο», δήλωσε σχετικά.

«Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Παραδοσιακά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε δύναμη στις αυτοδιοικητικές. Αυτό που βλέπω εγώ είναι πως, αντί να ασχολούνται με την κυβέρνηση, ασχολούνται με τα εσωκομματικά. Για εμένα όλα αυτό είναι αδιέξοδο», είπε με τη σειρά της η Στέλλα Γκαντώνα.

«Είναι κακό αυτό που συμβαίνει γιατί πρέπει να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση. Τα social media μπήκαν για τα καλά στη προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση», τόνισε ο Ντίνος Σιωμόπούλος, με τη Στέλλα Γκαντώνα να προσθέτει πως όλη η πολιτική του Στέφανου Κασσελάκη από την αρχή έγινε στα social media. «Ίσως κατάλαβε πως δεν ήταν το δυνατό του χαρτί η παρουσία σε μία εκπομπή εφ’ όλης της ύλης», συμπλήρωσε.

Σχετικά με το πώς αποφορτίζεται από την καθημερινότητα, ο Ντίνος Σιωμόπουλος εξομολογήθηκε πως τα παιδιά του τον αποφορτίζουν πλήρως. «Δεν μπορεί να ξεσπάσεις εκεί κα να βγάλεις κακία», είπε. Στο σημείο αυτό, η Στέλλα Γκαντώνα σημείωσε ότι έκανε διακοπές μαζί με τον τηλεοπτικό της παρτερνέρ και την οικογένειά του. «Έκανα τη “θεία” και κράταγα τα παιδιά του Ντίνου», ανέφερε.

Για το ραδιοφωνικό της «ταίρι», τον Θανάση Φουσκίδη, η Στέλλα Γκαντώνα αποκάλυψε ότι είναι πολύ αγαπημένοι, αλλά τσακώνονται συνέχεια γιατί διαφωνούν σε πολλά και κυρίως πολιτικά. Με τον Ντίνο Σιωμόπουλο, από την άλλη, δεν διαφωνούν.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η δημοσιογράφος εκμυστηρεύτηκε πως της αρέσει να έχει κοινά με τον σύντροφό της. «Έχει τύχει να διαφωνώ πολύ στα πολιτικά με τον σύντροφό μου, αλλά είναι καλό να ακούς μία διαφορετική άποψη», τόνισε.

Κλείνοντας, ο Ντίνος Σιωμόπουλος ανέφερε χαριτολογώντας ότι με τη σύζυγό του έχουν πολιτικές κόντρες, αλλά «ευτυχώς ακόμα δεν ψηφίζει εδώ στην Ελλάδα» (c.c. είναι από την Ουγγαρία, αλλά μιλάει άπταιστα ελληνικά).

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024