Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι αποκαλύψεις του Ντίνου Σιωμόπουλου και της Στέλλας Γκαντώνα για τη συνεργασία τους

Οι αποκαλύψεις του Ντίνου Σιωμόπουλου και της Στέλλας Γκαντώνα για τη συνεργασία τους

Ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα καλεσμένοι στην «Ελένη» μιλούν για τη συνεργασία τους και την εκλογική περίοδο που διανύουμε.

Kαλεσμένοι στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα το μεσημέρι ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Στέλλα Γκαντώνα, σε μία κουβέντα εφ’ όλης της ύλης.

«Είναι άλλο το κοινό τις καθημερινές. Είναι διαφορετικό ακόμα και το Σάββατο συγκριτικά με την Κυριακή. Η εκπομπή είναι απαιτητική, εμείς δουλεύουμε επτά ημέρες την εβδομάδα. Εγώ είμαι και στο «Βήμα» 25 χρόνια οικονομικός συντάκτης», είπε ο Ντίνος Σιωμόπουλος, ερωτώμενος αν το κοινό που παρακολουθεί τηλεόραση το Σαββατοκύριακο είναι άλλο από εκείνο που βλέπει τις καθημερινές.

«Η δουλειά του δημοσιογράφου δεν έχει ωράριο. Δουλεύουμε συνέχεια, εγώ είμαι και στο ραδιόφωνο στα «Παραπολιτικά». Τώρα, λόγω και των εκλογών, έχουμε ακόμα περισσότερη δουλειά», σχολίασε η Στέλλα Γκαντώνα.

Για τη συνεργασία τους, οι δύο παρουσιαστές και δημοσιογράφοι δήλωσαν ότι δεν γνωρίζονταν πριν ξεκινήσουν την εκπομπή μαζί. Ήταν φίλοι στα social media κι έκαναν like ο ένας στον άλλον.

«Θέλουμε να μείνουμε για πολλά χρόνια ακόμα παρέα. Στη δουλειά μας δεν είναι εύκολο να βρεις ανθρώπους να ταιριάζεις», εξομολογήθηκε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας;

«Με την τηλεόραση μπαίνεις στο σπίτι των ανθρώπων και είμαστε ο εαυτός μας στην εκπομπή. Δεν θα ωραιοποιήσουμε καταστάσεις», τόνισε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Η Στέλλα Γκαντώνα απάντησε με τη σειρά της ότι: «Δεν θέλουμε να πιάνουμε τον κόσμο από τα μούτρα. Εγώ είναι 12 χρόνια στη δημοσιογραφία. Κάθε φορά που πηγαίνουμε σε εκλογική αναμέτρηση, πάντα απασχολούσαν τους Έλληνες το ποιος θα βγει. Πλέον η πολιτική αντιπαράθεση γίνεται από τα social media, αλλά πάντως τον απασχολεί».

Η Στέλλα Γκαντώνα μίλησε επίσης για τους πολιτικούς, λέγοντας πως δεν έχουν όλοι ταλέντο στο να μιλούν, με τον Ντίνο Σιωμόπουλο να συμπληρώνει πως κάποιοι είναι πιο χαρισματικοί στον λόγο και άλλοι στις πράξεις.

«Ο κόσμος πλέον δεν πιστεύει τόσο στους πολιτικούς»

«Ο κόσμος πλέον δεν πιστεύει τόσο στους πολιτικούς. Πλέον με τα social media μπορείς να ενημερωθείς από πολλά διαφορετικά μέσα, αλλά θα πρέπει να τα φιλτράρεις γιατί ακόμα και εμείς μπορεί να τύχει να μεταδώσουμε κάτι που δεν ήταν αληθές», πρόσθεσε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Ερωτηθέντες τι είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο τον κόσμο, απάντησαν:

«Η οικονομία είναι αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο», είπε η Στέλλα Γκαντώνα.

«Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι τα χρήματα»

«Η ακρίβεια, η ασφάλεια. Αλλά το πρώτο είναι τα χρήματα. Ο κόσμος πρέπει να ασφαλίσει τα προς το ζην και τα άλλα έρχονται αργότερα», συμπλήρωσε ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Αναφορικά με το εάν υπάρχουν άνθρωποι ακόμα που ψηφίζουν το ίδιο κόμμα ανεξάρτητα από το εάν λειτουργεί θετικά ή όχι προς την χώρα, σχολίασαν πως πάντα υπάρχει ο κομματικός στρατός.

«Εμείς το βλέπουμε και στα μηνύματα όταν βγάζουμε τον έναν βρίζουν τον άλλον και το αντίστροφο. Αυτές οι εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική. Έτσι έχουν τη δυνατότητα να μπουν περισσότερα κόμματα στη Βουλή. Αυτοδυναμία δεν φαίνεται πως θα προκύψει και γι’ αυτό συζητάμε για συγκυβερνήσεις», σημείωσε η Στέλλα Γκαντώνα.

«Νομίζω ότι για τους επόμενους δύο μήνες θα ασχολούμαστε με το τι κυβέρνηση θα προκύψει», ανέφερε με τη σειρά του ο Ντίνος Σιωμόπουλος.

Κλείνοντας, το επιτυχημένο ενημερωτικό δίδυμο του MEGA τα Σαββατοκύριακα αποκάλυψε πως κάποιοι πολιτικοί, εκτός αέρα, έχουν χιούμορ, αλλά φοβούνται μήπως πουν κάτι και παρεξηγηθούν, οπότε βάζουν μία κασέτα και δεν παρεκκλίνουν από αυτή.

Sports in

Η άνοδος του Ολυμπιακού στο Νο 47 της UEFA και τι θα γίνει αν σηκώσει την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Ολυμπιακός είναι δύο ματς μακριά από το όνειρο και μαζί του έχει λόγο να ονειρεύεται ολόκληρη η Ελλάδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024