Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σκάρλετ Γιόχανσον: «Ορκίζεται» στο πιλάτες – Τα μυστικά ομορφιάς της

Σκάρλετ Γιόχανσον: «Ορκίζεται» στο πιλάτες – Τα μυστικά ομορφιάς της

Διάσημη για το διάφανο δέρμα της, τουλάχιστον κινηματογραφικά, αποκάλυψε ότι είχε ακμή στην εφηβεία της και έχει τραυματικές μνήμες

Είναι μητέρα δύο παιδιών. Είναι πια στα 40 της χρόνια. Κάτι που δεν φαίνεται καθόλου πίσω από την εύθραυστη ομορφιά της, αλλά και τον εξαιρετικά δυναμικό χαρακτήρα της. Η Σκάρλετ Γιόχανσον αποκαλύπτει τα μυστικά της για το πώς κρατάει τον εαυτόν της σε φόρμα και ποια ρουτίνα περιποίησης ακολουθεί.

Ακολουθεί ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα εκγύμνασης ως προς την πειθαρχία που επιδεικνύει να το ακολουθεί με προσήλωση.

Κάνει τέσσερις φορές την εβδομάδα προπόνηση

Η γυμναστική είναι το μεγάλο της «μαγικό»

Κατά καιρούς έχει γυμναστεί με διάφορους τρόπους, ωστόσο έχει καταλήξει την τελευταία δεκαετία, να ασκείται με πιλάτες, τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Το θεωρεί ιδανικό για το σώμα της κι έτσι κρατάει την ευεξία και την καλλίγραμμη σιλουέτα της σφριγηλή.

Για τη διάσημη ηθοποιό, η γυμναστική είναι ζητούμενο και για την ψυχική της υγεία και την καλλιέργεια της καλής της διάθεσης, όχι μόνο για τη διατήρηση της… ιδανικής της εικόνας.

Παλιότερα είχε ασχοληθεί με διάφορα στυλ άσκησης, αλλά τα αντικατέστησε σαφέστατα με το πιλάτες, καθώς είδε ότι το σώμα της ανταποκρίνεται καλύτερα σ’ αυτόν τον τύπο προπόνησης, αλλά και ότι επανακάμπτει καλύτερα το κορμί της.

Να θυμηθούμε, βεβαίως, ότι οι ρόλοι που έχει κερδίσει η Σκάρλετ Γιόχανσον με ιδιαίτερα δυναμικό προφίλ –π.χ. ως χαρακτήρας της Μarvel- ήταν και λόγω της εξαιρετικής της φυσικής κατάστασης, επειδή είχε τα φόντα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των κινηματογραφικών γυρισμάτων.

«Νομίζω ότι όσο μεγαλώνω, το σώμα μου αλλάζει, αλλά πραγματικά το πιλάτες με έχει βοηθήσει να νιώθω καλύτερα με όλους τους τρόπους.»

Αποκάλυψε ότι ως έφηβη είχε ακμή κι έχει οδυνηρές μνήμες από τότε

Τραυματική εμπειρία η ακμή

Σύμφωνα με συνέντευξή της στο «Stylist», όπως αναφέρει η «Daily Mail», η Σκάρλετ Γιόχανσον δήλωσε χαρακτηριστικά, «Νομίζω ότι όσο μεγαλώνω, το σώμα μου αλλάζει, αλλά πραγματικά το πιλάτες με έχει βοηθήσει να νιώθω καλύτερα με όλους τους τρόπους.

Κάνω μαθήματα με διαφορετικούς δασκάλους και έχω αρχίσει να προσθέτω λίγο προπόνηση με βάρη και πάλι. Πιστεύω ότι είμαι καλύτερη σ’ αυτό τώρα, ακριβώς λόγω του πιλάτες».

Διάσημη για το διάφανο δέρμα της, τουλάχιστον κινηματογραφικά, αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι είχε ακμή στην εφηβεία της και έχει τραυματικές μνήμες από την εποχή εκείνη.

Γιατί τότε διακυβευόταν η αυτοεκτίμησή της. Τώρα πια έχει υιοθετήσει πολύ διαφορετική ρουτίνα ομορφιάς σε σχέση με το παρελθόν οπότε και τα έκανε όλα λάθος, όπως λέει.

Άλλωστε στον χώρο της φροντίδας του δέρματος και της ομορφιάς, η ίδια δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά, καθώς έχει δημιουργήσει τη δική της φίρμα με σχετικά προϊόντα περιποίησης, στο όνομα κιόλας της παλιάς της ταλαιπωρίας με την ακμή.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024