Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σάνι Λουκ: Είναι ζωντανή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Χαμάς, πληροφορούν τη μητέρα της

Σάνι Λουκ: Είναι ζωντανή, αλλά σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Χαμάς, πληροφορούν τη μητέρα της

Η Ρικάρντα Λουκ απευθύνει έκκληση στη γερμανική κυβέρνηση να βοηθήσει την κόρη της - «Πρέπει να την βγάλετε από τη Λωρίδα της Γάζας» - Τα στοιχεία που δείχνουν ότι είναι ζωντανή

Η 22χρονη Σάνι Λουκ είναι ζωντανή και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Χαμάς στη Γάζα, είναι όμως σε κρίσιμη κατάσταση: Αυτή την πληροφορία έλαβε η μητέρα της άτυχης νεαρής Γερμανίδας που έγινε γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο από το φρικιαστικό βίντεο που δημοσιοποίησαν οι στρατιώτες της Χαμάς το Σαββατοκύριακο, όπου την περιέφεραν σε καρότσα ημίγυμνη με σοβαρά σημάδια κακοποίησης στο κορμί της.

«Υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι»

Η οικογένεια έλαβε ενημέρωση σήμερα Τετάρτη (11/10) από παλαιστινιακές πηγές ότι η κόρη της νοσηλεύεται σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Γάζας. Η μητέρα της 22χρονης, Ρικάρντα Λουκ, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα «Bild» δήλωσε τα εξής: «Τώρα έχουμε στοιχεία ότι η Σάνι είναι ζωντανή αλλά έχει σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο».

Στο μεταξύ η Ρικάρντα Λουκ τρεμάμενη, απηύθυνε έκκληση στη γερμανική κυβέρνηση να βοηθήσει την κόρη της: «Πρέπει να δράσετε γρήγορα και να βγάλετε την Σάνι από τη Λωρίδα της Γάζας!».

Έγινε κίνηση χρημάτων από την πιστωτική κάρτα της 22χρονης

Οι ενδείξεις όμως που δείχνουν ζωντανή την νεαρή Γερμανίδα δεν σταματούν μόνο σε αναφορές Παλαιστινίων. Μια άλλη απόδειξη είναι ότι η πιστωτική κάρτα της Σάνι χρησιμοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής σε ένα κατάστημα μπροστά από νοσοκομείο, γεγονός που μπορεί να πει κανείς ότι επαληθεύει τις αναφορές ότι βρίσκεται ζωντανή σε νοσοκομείο. Τα χρήματα δεν αποσύρθηκαν από τον λογαριασμό, αλλά η Ρικάρντα Λουκ έλαβε ενημέρωση από την τράπεζα για κίνηση χρημάτων μέσω email.

Το χρονικό του εξευτελισμού

Η Σάνι Λουκ ήταν μία εκ των νεαρών που διασκέδαζαν στο μουσικό φεστιβάλ «Supernova» την ημέρα που ξεκίνησε η σφαγή στρατιωτών και αμάχων. Έγινε γνωστή ως εκείνη η κοπέλα με τα πλεγμένα ράστα μαλλιά και τατουάζ στο σώμα της που περιφερόταν ημίγυμνη από μαχητές της Χαμάς, ξαπλωμένη σε καρότσα φορτηγού με το ένα της πόδι σε αφύσικη θέση και σοβαρά τραυματισμένη, η οποία αποτέλεσες θέαμα προς ένα πλήθος που ζητωκραύγαζε για τον εξευτελισμό της και που κάποιος έφτυσε πάνω στο κορμί της.

Κατά τη διάρκεια της ένοπλης επίθεσης , η Σάνι φέρεται να κάλεσε την οικογένεια στο κινητό της από τον χώρο του φεστιβάλ. Η μητέρα της Ρικάρντα Λουκ της μίλησε και τη ρώτησε: «Έχεις κάποιο καταφύγιο εκεί κοντά;» και τότε άκουσε να πέφτουν πυροβολισμοί. Η κόρη της φαινόταν μπερδεμένη και υποσχέθηκε να βρει καταφύγιο. Ύστερα, η επαφή διακόπηκε.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024