Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δόξα, δυστυχία και φήμες: Η ζωή των Μπέκαμ τα έχει όλα

Δόξα, δυστυχία και φήμες: Η ζωή των Μπέκαμ τα έχει όλα

Τα φώτα στους Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ ρίχνει ντοκιμαντέρ του Netflix, αποτυπώνοντας τις όμορφες και δύσκολες στιγμές του ζευγαριού.

Το δρόμο που χάραξαν σταρ των σπορ και των θεαμάτων αποφάσισε να βαδίσει και το ζευγάρι Ντέιβιντ Μπέκαμ – Βικτόρια Μπέκαμ.

Ένα ζευγάρι που συνδυάζει και τα δύο: από τη μία ο Ντέιβιντ από τους πιο διάσημους Άγγλους ποδοσφαιριστές με σπουδαία καριέρα σε κορυφαίους συλλόγους και από την άλλη, ένα πρώην Spice Girl που με τη φωνή της και την ομορφιά της κατάφερε να γίνει διάσημη και να κερδίσει αρκετά χρήματα.

Βλέποντας άλλα ζευγάρια, όπως αυτό του Κριστιάνο Ρονάλτο με την Χεορχίνα ή του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, να κάνουν ντοκιμαντέρ στη δημοφιλή πλατφόρμα, οι Μπέκαμ δεν άργησαν να το πάρουν απόφαση. Μάλιστα έκαναν η ίδιοι την παραγωγή του ντοκιμαντέρ τους.

Ακόμα και αν γνώριζαν ότι θα πρέπει να προχωρήσουν σε αποκαλύψεις για την προσωπική τους ζωή, δεν δίστασαν να πουν το «ναι», ελπίζοντας ότι με το αυτοβιογραφικό αυτό ντοκιμαντέρ θα καταφέρουν να κερδίσουν πάλι λίγη από τη λάμψη του παρελθόντος.

Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους.

Τα μυστικά και οι… αλήθειες

Μέσα από το ντοκιμαντέρ ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ αποκαλύπτουν μυστικά για την κοινή ζωή τους, που μετρά πλέον 26 χρόνια –εκ των οποίων τα 24 ως παντρεμένοι.

Η Βικτόρια παρακολουθεί από τις εξέδρες τον Ντέιβιντ έχοντας στην αγκαλιά της τον Μπρούκλιν.

Κάποια από αυτά, όπως η Rolls Royce με την οποία πήγαινε καθημερινά στο σχολείο η Βικτόρια ή η αγάπη του Ντέιβιντ Μπέκαμ για τη μελισσοκομία δεν φαίνεται να άγγιξε κανέναν, μιας και αρκετοί έδωσαν την ίδια προσοχή όσο στις «απαντήσεις» που δεν έδωσε το ζευγάρι σχετικά με τις φήμες για την απιστία του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν διοικητικού στελέχος της Ίντερ Μαϊάμι.

Ήταν το μακρινό, 2003, όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ άφηνε το βροχερό Μάντσεστερ και τη μεγάλη του αγάπη, Γιουνάιτεντ για τη Μαδρίτη και τους «Galacticos» του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η ένταξη του Μπέκαμ στη Ρεάλ Μαδρίτης συνοδευόταν από ένα πρόβλημα για τον ίδιο και την οικογένειά του. Η Βικτόρια είχε αποφασίσει να μην τον ακολουθήσει στην ισπανική πρωτεύουσα και να μείνει στη Βρετανία για να μεγαλώσει τα δύο τους παιδιά, Μπρούκλιν και Ρόμεο.

Το γεγονός αυτό, όπως λένε οι φήμες, έδωσε χώρο και… χρόνο στον γόη της εποχής Ντέιβιντ για να κάνει «μεγάλη ζωή» σε όλους τους τομείς. Χωρίς την οικογένειά του στο πλευρό του, λέγεται ότι έδωσε προσοχή στο πρόσωπο που είχε αναλάβει χρέη προσωπικού βοηθού: ένα πρώην μοντέλο από την Ολλανδία ονόματι Ρεμπέκα Λος.

Η μετακόμιση στη Μαδρίτη δεν «έφερε» χαρές στον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά της Βρετανίας δεν άργησαν να γράψουν για την εξωσυζυγική σχέση του Μπέκαμ. Αν και τα πρωτοσέλιδα ήταν πολλά, ο γάμος των Μπέκαμ άντεξε και ίσως σε αυτό να έπαιξε ρόλο ότι η Βικτόρια μάζεψε πράγματα και… παιδιά και μετακόμισε στην Ισπανία.

Στο ντοκιμαντέρ του Netflix η ίδια αποκαλύπτει ότι η συγκεκριμένη περίοδος ήταν η δυσκολότερη στη ζωή της. «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος γιατί ένιωθα ότι ο κόσμος ήταν εναντίον μας. Εδώ είναι το θέμα – ήμασταν ο ένας εναντίον του άλλου, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Ξέρετε, μέχρι τη Μαδρίτη μερικές φορές ένιωθα σαν να είμαστε εναντίον όλων, αλλά ήμασταν μαζί, ήμασταν συνδεδεμένοι, είχαμε ο ένας τον άλλον» ανέφερε.

«Όμως όταν ήμασταν στην Ισπανία, δεν ένιωθα ότι είχαμε ο ένας τον άλλον. Και αυτό είναι λυπηρό. Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο δύσκολο ήταν και πώς με επηρέασε. Ήταν ένας εφιάλτης. Ήταν ένα απόλυτο τσίρκο – και σε όλους αρέσει όταν το τσίρκο έρχεται στην πόλη, σωστά; Εκτός κι αν είσαι κι εσύ σε αυτό» συμπλήρωσε.

«Δεν ξέρω πώς τα καταφέραμε, για να είμαι ειλικρινής», δήλωσε στο ντοκιμαντέρ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, συμπληρώνοντας: «Η Βικτόρια είναι τα πάντα για μένα, το να τη βλέπω να πληγώνεται ήταν απίστευτα δύσκολο, αλλά είμαστε μαχητές και εκείνη τη στιγμή έπρεπε να παλέψουμε ο ένας για τον άλλον, έπρεπε να παλέψουμε για την οικογένειά μας».

Ωστόσο, την κρίσιμη ερώτηση περί… απιστίας, κανείς από τους δύο δεν την απάντησε.

Ντέιβιντ και Βικτόρια, ένα ζευγάρι που μπορούσε να τραβήξει πάνω του όλα τα φλας των φωτογράφων.

Η καριέρα του Μπέκαμ

Ο πρώην Άγγλος διεθνής «βρίσκει» χώρο στο ντοκιμαντέρ να μιλήσει για την ποδοσφαιρική του καριέρα και τις δυσκολίες που πέρασε, ζηλεύοντας προφανώς τον GOAT του μπάσκετ, Μάικλ Τζόρνταν και το ντοκιμαντέρ «Last Dance» που ο Air μιλά για την τελευταία του σεζόν στο NBA.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μιλά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη σχέση που είχε με τον μέντορά του, σερ Άλεξ Φέργκιουσον, καθώς και στις στιγμές έντασης που είχαν οι δυο τους, με αποκορύφωμα το σκισμένο φρύδι του Μπέκαμ από το «ιπτάμενο παπούτσι» του Σκωτσέζου προπονητή.

Το σημάδι που άφησε ο Φέργκιουσον στον Μπέκαμ.

Ο σταρ των «Τριών Λιονταριών» (όπως είναι το παρατσούκλι της εθνικής Αγγλίας) μιλά και για τις δύσκολες στιγμές της καριέρας του, μια από τις οποίες ήταν η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998.

Μια αποβολή που οδήγησε τον Άγγλο σούπερ σταρ στην κατάθλιψη, όπως παραδέχθηκε η σύζυγός του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Βικτόρια στο ντοκιμαντέρ ο 23χρονος Ντέιβιντ έπαθε κλινική κατάθλιψη από το μίσος που δέχτηκε από τους οπαδούς μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Αγγλίας σε εκείνο το ματς.

«Εννοώ, το απόλυτο μίσος, ο δημόσιος εκφοβισμός, [ήταν] σε άλλο επίπεδο. Είχε κατάθλιψη, απόλυτη κλινική κατάθλιψη. Ακόμα θέλω να σκοτώσω αυτούς τους ανθρώπους» πρόσθεσε το πρώην μέλος των «Spice Girls».

Η αποβολή του Μπέκαμ το 1998 κόντρα στην Αργεντινή

Ο Ντέιβιντ από την πλευρά του, σημείωσε: «Αυτό που πέρασα ήταν τόσο ακραίο. Όλη η χώρα με μισούσε. Με μισούσε. Μου άλλαξε τη ζωή. Ένιωσα πολύ ευάλωτος και μόνος. Όπου κι αν πήγαινα με κακοποιούσαν κάθε μέρα».

«Οι άνθρωποι σε κοιτάζουν με έναν συγκεκριμένο τρόπο, σε φτύνουν, σε βρίζουν, έρχονται κατάμουτρα και λένε μερικά από τα πράγματα που είπαν. Αυτό ήταν δύσκολο» πρόσθεσε.

Μετά την κατάθλιψη, ο Μπέκαμ μίλησε και για τη λύτρωσή του μέσα από το ποδόσφαιρο. Τη στιγμή που όλοι οι Άγγλοι του αναγνώρισαν τη συμβολή του σε μια σπουδαία πρόκριση της εθνικής ομάδας, «σβήνοντας» έτσι τα γεγονότα του 1998.

Ήταν το 2001, όταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στήνει τη μπάλα έξω από την περιοχή του Αντώνη Νικοπολίδη, με την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Ελλάδα να είναι στο 1-2, λίγα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα.

Αναλαμβάνει να χτυπήσει το φάουλ, γράφει το 2-2, σκορ που στέλνει την Αγγλία στα γήπεδα της Κορέας και της Ιαπωνίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002.

Ο Μπέκαμ έχει γράψει το 2-2 και πανηγυρίζει έξαλλα μαζί με τους συμπαίκτες του

«Παρόλο που ειπώθηκαν φρικτά πράγματα για εμένα όλα αυτά τα χρόνια, τα ξέχασα όλα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν τόσο δύσκολα που… Νόμιζα είχαν ένα κόστος για μένα που ίσως δεν είχα καταλάβει ούτε ο ίδιος. Ήθελα να κάνω κάτι για να διορθώσω αυτό που έκανα το 1998. Ήθελα να τους ικανοποιήσω όλους» θα πει ο ίδιος στο ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει και τη μανία που υπήρχε για το ζευγάρι, όταν αυτό βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με τους παπαράτσι να κυνηγούν τους ίδιους και τα παιδιά τους. Όσο για τα παιδιά τους, η Βικτόρια εξηγεί πώς αποφάσισαν ονόματά τους.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024