Απρόοπτο με Χατζηδιάκο στην Εθνική: Χάνει Ιρλανδία και Ολλανδία
Ο Παντελής Χατζηδιάκος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός από τα ματς της Εθνικής με Ιρλανδία και Ολλανδία.
Σημαντικό πρόβλημα στην Εθνική ομάδα!
Χωρίς τον Παντελή Χατζηδιάκο θα αγωνιστεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα δύο προσεχή παιχνίδια για τα προκριματικά του EURO 2024 με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο (13/10) και με την Ολλανδία στην «Opap Arena» (17/10).
Ο διεθνής στόπερ ενσωματώθηκε την Τρίτη (10/10) στο καμπ της «γαλανόλευκης» , ωστόσο, υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για 15 έως 20 μέρες.
Χάνει τα ματς με Ιρλανδία και Ολλανδία ο διεθνής αμυντικός
Από εκεί και πέρα, σε σχέση με το πρόγραμμα της Εθνικής υπήρξε διαφοροποίηση για την Κυριακή 15 Οκτωβρίου: η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στην «Opap Arena» στις 17:30 και η προπόνηση στο γήπεδο της Ριζούπολης στις 18:30.
- Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυμναστικής και φυσικά πήρε το χρυσό
- LIVE: Άρης – ΟΦΗ
- LIVE: Βόλος – Λεβαδειακός
- Άρης – ΟΦΗ: Οι 11άδες για το μεταξύ τους παιχνίδι
- Έπος: O Μασιούλις φωτογραφήθηκε γυμνός με την κούπα του BCL (pic)
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον
- LIVE: Μπέρνλι – Άστον Βίλα
- LIVE: Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιουκάστλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακη 10.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/guillermo-suarez-ngYaz4_SFqk-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442