Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στην αποστολή της Εθνικής Κωνσταντέλιας και Αλεξανδρόπουλος

Στην αποστολή της Εθνικής Κωνσταντέλιας και Αλεξανδρόπουλος

Ο Γκουστάβο Πογέτ γνωστοποίησε τις επιλογές του για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας για τις αναμετρήσεις με Ιρλανδία και Ολλανδία.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε γνωστές τις κλήσεις του για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδος, με την Ιρλανδία εκτός (13/10) και την Ολλανδία εντός (16/10).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε στις κλήσεις τους απόντες από τις αντίστοιχες του Σεπτεμβρίου, Γιάννη Κωνσταντέλια και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο (είχε κληθεί στη μετά το παιχνίδι με την Ολλανδία).

Μέσα στις κλήσεις ο Σωκράτης Διούδης, αντί του Αθανασιάδη, ενώ απουσιάζει ο τραυματίας Μπάλντογκ και για άλλη μία φορά ο Τάσος Δουβίκας, παρά την μεταγραφή του με 12 εκατ. στη Θέλτα.

Για πρώτη φορά, στην εποχή Πογέτ, κλήθηκε και ο Γαλανόπουλος, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι κλήσεις:

Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνσταντέλιας, Παυλίδης, Φούντας.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024