Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός γραμμής ο Αποστολάκης για την ψήφο στο β' γύρο λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Εκτός γραμμής ο Αποστολάκης για την ψήφο στο β’ γύρο λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές προσκείμενες στον πρόεδρο του κόμματος αποδοκίμασαν τις απόψεις του στενού συνεργάτη του

«Είναι προσωπικές απόψεις και εκτός γραμμής. Όχι στους γαλάζιους αντάρτες. Ναι στους προοδευτικούς υποψηφίους. Ισχύουν όλα όσα είπε το βράδυ των εκλογών ο πρόεδρος του κόμματος» ανέφεραν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις θέσεις που εξέφρασε ο βουλευτής επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης για τον β’ γύρο.

Ουσιαστικά, η Κουμουνδούρου θα τοποθετηθεί -αν υπάρξει επίσημη θέση- για κάθε υποψήφιο ξεχωριστά. Με τον όρο προοδευτικοί υποψήφιοι στον ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά παίρνουν απόσταση από υποψηφιότητες όπως του κ. Μουτζούρη στο Αιγαίο.

Οι αποφάσεις λαμβάνονται σε συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής αυτοδιοίκησης το μεσημέρι σήμερα.

Τι είχε πει ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε μεταξύ άλλων στη στάση που θα κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους «αντάρτες» της ΝΔ.

«Έχω την αίσθηση πως στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω αν έχει ανακοινωθεί, στηρίζουμε τον κ. Αγγελούδη, στην Αθήνα, τον κύριο Δούκα και από εκεί και μετά, σε κάθε περιφέρεια θα δούμε πού μπορούμε να βοηθήσουμε θα στηρίξουμε…» είπε ο κ. Αποστολάκης για να ερωτηθεί «και τους αντάρτες της ΝΔ;».

«Όπου χρειάζεται θα το κάνουμε…» συνέχισε ο κ. Αποστολάκης μιλώντας στο Action 24.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος τον ρώτησε εάν αυτό «αυτό αφορά και τους Κωνσταντίνο Μουτζούρη (βόρειο Αιγαίο), Γιώργο Αμανατίδη (Δυτική Μακεδονία), Γιάννη Τρεπεκλή στο Ιόνιο…;», με τον κ. Αποστολάκη να υπογραμμίζει:

«Αυτό το να βαφτίζουμε τους αντάρτες Νέα Δημοκρατία, για να πέφτει η πινελιά του χρώματος στην περιοχή, είναι περίεργο».

Σε άλλο σημείο κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση αν θα στηρίξουν τους αντάρτες απέναντι στις επίσημες υποψηφιότητες της ΝΔ για να απαντήσει.  «Δεν έχω συνεννοηθεί με κανέναν, δεν ξέρω τις επίσημες θέσεις, αυτά που σας λέω, είναι αυτά που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Από εκεί και μετά, θα δούμε… Έχουν ανακοινωθεί αυτά. Έχει βγει ο κ. Κασσελακής και έχει πει ποιους στηρίζει».

«Ναι, αλλά δεν έχει βγει ο κ. Κασσελάκης να πει ότι στηρίζει τους αντάρτες της Νέας Δημοκρατίας. Και το ερώτημα είναι, θα πάτε με επίσημη γραμμή τέτοια και αν υπάρχει τέτοια απόφαση, έχει αποφασιστεί από τα όργανα του κόμματος, όπως γίνεται συνήθως με τον ΣΥΡΙΖΑ;» ήταν η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου.

Ο κ. Αποστολάκης απάντησε λέγοντας : «Κοιτάξτε, σε κάθε περίπτωση και σε κάθε περιφέρεια, συνεννοούμαστε και θα δούμε εκεί τι θα στηρίξουμε και τι θα γίνει. Είναι θέμα ανθρώπων και συμβούλων που βρίσκονται εκεί… Δεν έχω ακριβή εικόνα να σας δώσω αυτή τη στιγμή, αλλά θεωρώ πως έχουμε περιθώρια να στηρίξουμε… Και θα ανακοινωθούν αυτά, θα ανακοινωθούν εγκαίρως».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024