Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάζαρος Κυρίζογλου: «Τιμητική και πολύ βαριά εντολή χρέους»

Λάζαρος Κυρίζογλου: «Τιμητική και πολύ βαριά εντολή χρέους»

Ακόμη μια θητεία εξασφάλισε με ένα τεράστιο ποσοστό στις δημοτικές εκλογές ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Οι συνεργάτες μου κι εγώ ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους δημότες των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης για τη μεγάλη, ευρεία και τιμητική εντολή να διοικήσουμε το Δήμο μας με ποσοστό περίπου 82% από την Α΄ Κυριακή, δήλωσε ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου, μετά την θριαμβευτική επανεκλογή του για πέμπτη συνεχόμενη φορά.

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου ανέφερε επίσης στο μήνυμα του μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που τον ανέδειξε νικητή για ακόμη μία φορά στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης: «Η νίκη αυτή της «Δημοτικής Συνεργασίας» είναι νίκη της τοπικής αυτοδιοίκησης, είναι νίκη των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης.

Ο λαός των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης αναγνώρισε και τίμησε με την ψήφο του το μεγάλο έργο μας και το Δημοτικό πρόγραμμα το οποίο παρουσιάσαμε.

«Τιμητική και πολύ βαριά εντολή χρέους»

Πρόκειται για μία τιμητική και πολύ βαριά εντολή χρέους, καθήκοντος και ευθύνης που μας υποχρεώνει να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας, κινούμενοι πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο αποτελεσματικά για τους Αμπελόκηπους και τη Μενεμένη που όλοι αγαπάμε.

Θέλω να συγχαρώ τον λαό των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης για την μεγάλη ωριμότητα που επέδειξε ώστε να γίνουν οι πιο ήρεμες, πολιτισμένες και ήσυχες εκλογές. Οι πολίτες στάθηκαν στο ύψος τους. Ψήφισαν αυτοδιοικητικά.

Εμείς που ασχολούμαστε με τα κοινά πρέπει να λέμε λίγα και να κάνουμε πολλά. Σας ευχαριστώ». Αυτά δήλωσε ο Λάζαρος Κυρίζογλου μετά την επανεκλογή του για ακόμη μια φορά.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024