Τσιτσιπάς – Ουμπέρ 1-2: «Χαιρέτησε» νωρίς τη Σανγκάη
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ούγκο Ουμπέρ και αποκλείστηκε στον τρίτο γύρο του Σανγκάη Μάστερς.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο6) αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του Σανγκάη Μάστερς με 2-1 από τον Ούγκο Ουμπέρ (Νο34) και δεν θα συνεχίσει στη διοργάνωση που λαμβάνει μέρος στην Κίνα.
Ο Τσιτσιπάς δεν ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα καθώς στο πρώτο σετ που σέρβιρε ο Ουμπέρ έκανε το break, γεγονός που του έδωσε αυτοπεποίθηση στη συνέχεια.
Ο Γάλλος έπαιρνε ενέργεια από το σερβίς του και ουσιαστικά «έτρεχε» στο court τον Έλληνα τενίστα.
Ο Έλληνας τενίστας δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και το πλήρωσε στο τέλος με τον αποκλεισμό του από τη συνέχεια του τουρνουά
Τα πράγματα δεν πήγαιναν έτσι όπως θα ήθελε ο Τσιτσιπάς και φαινόταν… Ο Ουμπέρ έδειχνε ασταμάτητος, έκανε ελάχιστα λάθη και κατάφερε τελικά να πάρει το πρώτο σετ με 6-4.
Ο Τσιτσιπάς μπήκε πιο αποφασισμένος στο δεύτερο σετ και πολύ εύκολα πήρε το πρώτο game και μπόρεσε να κάνει το πολυπόθητο break παίρνοντας προβάδισμα με 3-1 στο δεύτερο σετ. Από εκεί και πέρα υπερασπίστηκε το σερβίς του και ισοφάρισε σε 1-1 σετ (6-3).
Το κρίσιμο τρίτο σετ
Όλα κρίθηκαν στο τελευταίο σετ, εκεί όπου επαναλήφθηκε η ιστορία του πρώτου σετ. Ο Γάλλος πήρε το πρώτο game στο σερβίς του και ύστερα έκανε το break σε αυτό του Τσιτσιπά.
Η ψυχολογία του Έλληνα τενίστα είχε πέσει και αυτό φαινόταν. Βέβαια επέστρεψε από το 3-0 και όλα ήταν πιθανά. Το ματς ήταν ισόπαλιο 4-4 με τον Ουμπέρ να υπερασπίζεται το σερβίς του, όπως και ο Τσιτσιπάς.
Στον τέταρτο γύρο ο Γάλλος θα αντιμετωπίσει τον Αμερικάνο Βολφ.
Τα σετ: 4-6, 6-3, 5-7
- Ποιοι και πόσα χρωστάνε στην Εφορία – Γιατί δεν προχωρούν οι ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη
- Ποια ηλικιακή κατηγορία κινδυνεύει περισσότερο από την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό
- Το «πείραμα» του Γκρατς – Ο θρίαμβος μιας κομμουνίστριας δημάρχου στην Αυστρία, στη «φωλιά» της Ακροδεξιάς
- Γιώτα Νέγκα και Κίτρινα Ποδήλατα στο Asteria Culture Festival
- The Expla-in Project | Είναι τα εθνικά θέματα πεδίο προεκλογικής αντιπαράθεσης;
- Η νέα πόλη που ο Μασκ χτίζει στην άμμο του Τέξας
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 20 περιοχές της χώρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442