Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη νίκη για την Παρί (1-3)

Μεγάλη νίκη για την Παρί (1-3)

Το ντέρμπι του προγράμματος στη Βρετάνη, ανάμεσα στη Ρεν, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, και στην Παρί Σεν Ζερμέν ανέδειξε νικητές τους «πρωτευουσιάνους» με 3-1.

Η Νις είναι, πλέον, η ομαδική αήττητη ομάδα στη Ligue 1 με το πέρας της 8ης αγωνιστικής (σ.σ. εκκρεμεί η απόφαση για την τύχη του αγώνα, Μονπελιέ-Κλερμόν, μετά τη διακοπή του στις καθυστερήσεις εξαιτίας της κροτίδας που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και τραυμάτισε τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Ντιαό).

Το ντέρμπι του προγράμματος στη Βρετάνη, ανάμεσα στη Ρεν, αντίπαλο του Παναθηναϊκού στις δύο προσεχείς αγωνιστικές των ομίλων του Europa League, και στην Παρί Σεν Ζερμέν ανέδειξε νικητές τους «πρωτευσιάνους» με 3-1, χάρις στα γκολ των Βιτίνια και Χακίμι σε διάστημα πέντε λεπτών στο πρώτο μέρος και του Κόλο Μουανί στο 58΄.

Μετά από πέντε σερί ισοπαλίες και τη νίκη επί της Ναντ, η Ρεν γνώρισε την πρώτη εφετινή της ήττα στο πρωτάθλημα και δεύτερη συνεχόμενη, μετά από εκείνη από την Βιγιαρεάλ (1-0) στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Η συντριβή από τη Νιούκαστλ (4-1) μεσοβδόμαδα στο Champions League, αλλά και το 0-0 με την Κλερμόν που είχε προηγηθεί, φαίνεται πως «ταρακούνησαν» για τα καλά την ομάδα του Λουίς Ενρίκε, η οποία «επέστρεψε» στις νίκες με εμφατικό τρόπο και μέσα σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα, όπου προερχόταν από 3 ήττες και μία ισοπαλία.

Η ενδεκάδα της Ρεν: Μανταντά, Ασινιόν, Ομάρι, Τεάτ, Μπελοσιάν (66΄ Τρουφέ), Μάτιτς, Μπουριγκό, Μπλα (66΄ Ντουέ), Ρίντερ (71΄ Λε Φι), Γκουϊρί (76΄ Τεριέ), Καλιμουεντό (71΄ Γιλντιρίμ)

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024