Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρίνα Ματσέτε: To who is who της τρανς γυναίκας που στέφθηκε «Μις Πορτογαλία» - Βάζει πλώρη για «Μις Κόσμος»

Μαρίνα Ματσέτε: To who is who της τρανς γυναίκας που στέφθηκε «Μις Πορτογαλία» – Βάζει πλώρη για «Μις Κόσμος»

Η Μαρίνα Ματσέτε ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον τίτλο «Μις Κόσμος» σε λίγο καιρό. Όσα ξέρουμε για την πρώτη τρανς γυναίκα που στέφθηκε «Μις Πορτογαλία».

Η νέα βασίλισσα ομορφιάς Μαρίνα Ματσέτε γράφει τη δική της ιστορία στα καλλιστεία, καθώς είναι η πρώτη τρανς γυναίκα που στέφθηκε «Μις Πορτογαλία».

Είναι εδώ και λίγες ώρες που το όνομα της Μαρίνα Ματσέτε, της πρώτης τρανς γυναίκας που στέφθηκε «Μις Πορτογαλία», κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η 28χρονη Μαρίνα Ματσέτε, έχοντας στις αποσκευές της το στέμμα «Μις Πορτογαλία», βάζει πλέον πλώρη για τον τίτλο «Μις Κόσμος» με τον διαγωνισμό να διενεργείται στο Ελ Σαλβαδόρ τον Νοέμβριο.

Χρειάστηκε να περάσουν λίγοι μήνες από το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο Rikkie Valerie Kolle που κέρδισε τον τίτλο «Μις Ολλανδία» και η Πορτογαλία το επαναλαμβάνει με τη Μαρίνα Ματσέτε να κερδίζει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στην πατρίδα της και να διεκδικεί τη διάκριση «Μις Κόσμος».

Το who is who της Μαρίνας Ματσέτε

Η Μαρίνα Ματσέτε κατάγεται από την Palmela στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη τρανς γυναίκα που εκπροσωπεί την Πορτογαλία στα καλλιστεία «Μις Υφήλιος».

Οι γονείς της έχουν ένα σκύλο και οκτώ γάτες, με τη Μαρίνα Ματσέτε να απολαμβάνει να περνά τον ελεύθερο της χρόνο με τη φύση και τα ζώα.

Μιλά άπταιστα πορτογαλικά και αγγλικά και από την εφηβεία της ακόμα έχει πάρει μέρος σε πολλά κοινωνικά προγράμματα στη χώρα της.

Ήταν πριν από λίγα χρόνια και συγκεκριμένα το 2018 που η Μαρίνα Ματσέτε ξεκίνησε να εργάζεται ως αεροσυνοδός.

H Μαρίνα Ματσέτε είναι η πρώτη γυναίκα που φόρεσε το στέμμα της «Μις Πορτογαλίας» και όπως δηλώνει αισθάνεται υπερήφανη για τον εαυτό της.

Αν και γεννήθηκε βιολογικά άνδρας, αποφάσισε να κάνει φυλομετάβαση, χωρίς να έχει μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία.

Ήταν στις 5 Οκτωβρίου που εκπροσώπησε την Palmela στα καλλιστεία κερδίζοντας τον τίτλο ανάμεσα σε 16 ακόμα υποψήφιες στο Borba Events Pavilion στην Borba της Πορτογαλίας.

Θα διεκδικήσει τον τίτλο «Μις Κόσμος» στις 18 Νοεμβρίου στο Σαν Σαλβαδόρ στο Ελ Σαλβαδόρ.

«Είμαι υπερήφανη που θα είμαι η πρώτη διεμφυλική που θα διεκδικήσει τον τίτλο «Μις Κόσμος» για την Πορτογαλία» έγραψε η ίδια στον ιστότοπό της αφού κέρδισε το στέμμα στον διαγωνισμό ομορφιάς.

«Για πολλά χρόνια δεν ήταν δυνατόν να πάρω μέρος στον διαγωνισμό και σήμερα είμαι υπερήφανη που ανήκω σε αυτήν την απίστευτη ομάδα των φιναλίστ» συμπλήρωσε σε ανάρτησή της στο Instagram.

Μέχρι και σήμερα οι αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με τη Μαρίνα Ματσέτε να ανυπομονεί για μια ακόμα πιο σημαντική διάκριση.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024