Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Βουλγαράκη: «Είπα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου πως η συζήτηση αυτή θα έπρεπε να γίνει ιδιωτικά»

Ελένη Βουλγαράκη: «Είπα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου πως η συζήτηση αυτή θα έπρεπε να γίνει ιδιωτικά»

Η Ελένη Βουλγαράκη για την κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η Ελένη Βουλγαράκη μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» για την κόντρα που έχει ξεσπάει μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Μίλησα και με τους δύο και είπα τι έγινε. Ο Δημήτρης είπε πως έστειλε μήνυμα ο Δημήτρης αλλά η Σίσσυ είπε πως δεν της έστειλε. Με εμένα ήταν διαφορετικό. Ήμουν πέντε χρόνια, εγώ ξεκίνησα με τη Σίσσυ, με πήρε η Σίσσυ», σημείωσε αρχικά η Ελένη Βουλγαράκη.

Όπως ανέφερε η Ελένη Βουλγαράκη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι στη εταιρία παραγωγής και για αυτό τον βλέπουμε και σε άλλα project, ενώ αναφέρθηκε και στο τι συνέβη όταν αποχώρησε εκείνη από την εκπομπή.

«Αν ο Δημήτρης έπαιρνε ένα τηλέφωνο τη Σίσσυ θα του το σήκωνε. Είναι άλλη η συνεργασία που είχα εγώ με την Σίσσυ. Όταν αποχαιρέτησα είχα ήδη ενημερώσει ότι θα φύγω. Είναι στεναχωρημένοι και οι δύο αλλά πιστεύω πως αυτό θα λήξει. Είπα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου πως η συζήτηση αυτή θα έπρεπε να γίνει ιδιωτικά».

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Ήταν λίγο νωρίτερα που είχε αναφερθεί ξανά στο θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου. Μετά τις αιχμές που άφησε για τη συνεργασία τους ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Σίσσυ Χρηστίδου πήρε εκ νέου θέση για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

«Εγώ έχω πει ό,τι με αφορά σε αυτό το κομμάτι που αφορά τον Δημήτρη. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ με όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί αυτή τη βδομάδα και δεν μου αρέσει πολύ να κλέβω χρόνο από την εκπομπή για να μιλάω για πράγματα που μας απασχολούν. Όμως, κάποια πράγματα δυστυχώς καλώς ή κακώς πρέπει να ξεκαθαρίζονται, ειδικά όταν θίγονται συμπεριφορές, και δεν μου αρέσει να μένουν στον αέρα.

Εγώ, από τη δική μου πλευρά, ξεκαθάρισα τη θέση μου και το τι πραγματικά έχει συμβεί. Από εκεί και πέρα, επειδή όλο αυτό αφορά και την εταιρεία, είναι πάρα πολύ σημαντικό να δοθεί μια απάντηση και από την πλευρά της εταιρείας» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024