Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη: «Αμέσως μετά τη δολοφονία στη Λούτσα ανέβασαν στο Tik Τok την φωτογραφία των θυμάτων

Αποκάλυψη: «Αμέσως μετά τη δολοφονία στη Λούτσα ανέβασαν στο Tik Τok την φωτογραφία των θυμάτων

Εντυπωσιακά στοιχεία για το μακελειό με τους 6 νεκρούς Τούρκους. Σχεδίαζαν και την δολοφονία τους σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φαληρο. Τι κατέθεσε ο μάρτυρας κλειδί για την παγίδα θανάτου, τους «κομμωτές» και τον συγχρονισμό του εγκλήματος με τα social media

Ο 32χρονος οργανωτής του μακελειού στη Λούτσα Σουλειμαν Ντ, σχεδίαζε πιθανόν την δολοφονία των έξι ομοεθνών του και στο σπίτι που διέμεναν στο Παλαιό Φάληρο, παίρνοντας τα κλειδιά του διαμερίσματος ώστε να τους εγκλωβίσει εκεί και να εισβάλλουν οι εκτελεστές!

Ο Σουλειμαν Ντ που διέμενε στην Μυτιλήνη κι ασχολείτο με λαθροδιακίνηση μεταναστών από την Τουρκία γνώριζε τα τελευταία έξι χρόνια τον Μπαρις Μπογιού τον αρχηγό της συμμορίας των «Ντάλτον», μέλη της οποίας ήταν τα έξι θύματα της δολοφονικής επίθεσης. Κι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο τον είχαν εμπιστευτεί τα έξι θύματα ώστε να τους φιλοξενήσει στην Αττική, αλλά και να βοηθήσει για να ταξιδέψουν στο Μιλάνο όπου διέμενε ο αρχηγός τους.

Αγνοώντας, ωστόσο, ότι ο Σουλειμαν Ντ ήταν σε επαφή με μέλη της αντίπαλης συμμορίας κι οργάνωνε την δολοφονία τους. Μάλιστα ο 32χρονος φέρεται το πρωί της μοιραίας ημέρας, να ζήτησε τηλεφωνικά από τα θύματα, να βγουν από το σπίτι στην Λούτσα λέγοντας ότι «ήλθαν κομμωτές για να τους κουρέψουν» όπως είχαν ζητήσει.

Όμως, οι «κομμωτές» δεν εμφανίσθηκαν ποτέ δημιουργώντας φόβους κι υπόνοιες στα θύματα ότι κάτι ίσως περίεργο συμβαίνει με τον 32χρονο. Δύο Τούρκοι που επίσης διέμεναν στο σπίτι της Λούτσας και δεν εισήλθαν στο αμάξι, που δολοφονήθηκαν οι εξι συμπατριώτες τους, αντελήφθησαν ότι στήθηκε φονική ενέδρα όχι μόνο από πυροβολισμούς που άκουσαν από το σημείο της επίθεσης , αλλά κι από …άμεση ανάρτηση στο «Tik Tok» της φωτογραφίας των θυμάτων που είχε τραβήξει στην αυλή του σπιτιού της Λούτσας ο 32χρονος. Κι όπου εμφανίζονται ως… διαγραμμένοι –  δολοφονημένοι.

Σε ένα μακάβριο δηλαδή συγχρονισμό…

Η κρίσιμη κατάθεση

Τα εντυπωσιακά αυτά στοιχεία που αποκαλύπτει το in περιέχονται στην κατάθεση του τούρκου ποινικού Σ. Ουμούτ που είχε συλληφθεί από την ΕΛΑΣ πριν από μία εβδομάδα για οπλοκατοχή. Πρόκειται για τον έκτο εικονιζόμενο στην φωτογραφία των θυμάτων.

Ο εν λόγω αλλοδαπός θεωρείται –όπως έχει αναδειχθεί από την ιστοσελίδα μας- μάρτυρας κλειδί για την πλήρη διαλεύκανση της μαζικής δολοφονίας έξι συμπατριωτών του στις 11 Σεπτεμβρίου. Κι αυτό γιατί διέμενε μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή του που είχε αναχωρήσει για Βέλγιο (σσ κι οι δύο απέφυγαν την δολοφονική επίθεση) στην κατοικία της Λούτσας και γνώριζε τις κινήσεις και τις ύποπτες επικοινωνίες του καθοδηγητή της πρωτοφανούς εγκληματικής ενέργειας Σουλειμαν Ντ.

Για όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας κατέθεσε ότι «ο Σουλειμαν που μιλούσε μέχρι τότε με άγνωστο στο τηλέφωνο είπε στα παιδιά ότι σε 2-3 λεπτά πρέπει να φύγουν για το αεροδρόμιο. Εγώ τότε τον ρώτησα πως θα χωρέσουν όλοι μέσα σε ένα αυτοκίνητο γιατί ήταν σύνολο επτά άτομα και του είπα ότι θα ήταν καλύτερα να πάρουν τηλέφωνο ένα ταξί. Εκείνος μου απάντησε ότι ήταν κοντά στο αεροδρόμιο και είπε σε μένα και τον φίλο μου να περιμένουμε στο σπίτι και πως θα έρθει να με πάρει αφού αφήσει τα παιδιά στο αεροδρόμιο. Όταν άκουσα τους πυροβολισμούς άρχισα να τηλεφωνώ στα παιδιά που είχαν φύγει για το αεροδρόμιο αλλά δεν το σήκωνε κανείς»

Ο νομικός εκπρόσωπος των κατηγορουμένων για την δολοφονία στην Λούτσα δικηγόρoς Αθηνών κ Νίκος Αλετράς, μιλώντας στο in υπογράμμισε ότι «το μόνο βέβαιο είναι ότι οι δύο πελάτες μου αρνούνται κάθε μορφή φυσικής αυτουργίας στις τελεσθείσες ανθρωποκτονίες».

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024