Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη: Καταζητούμενος με «ερυθρά αγγελία» της Ιντερπόλ ο άνθρωπος «κλειδί» στο μακελειό της Λούτσας

Αποκάλυψη: Καταζητούμενος με «ερυθρά αγγελία» της Ιντερπόλ ο άνθρωπος «κλειδί» στο μακελειό της Λούτσας

Τα νέα στοιχεία της έρευνας της Ασφάλειας Αττικής για τους δράστες της φονικής ενέδρας και το άγνωστο παρασκήνιο

«Ερυθρά αγγελία»  της Ιντερπόλ κατόπιν αιτήματος των τουρκικών αρχών για αιματηρή επίθεση στην γειτονική χώρα είχε εκδοθεί για τον νεαρό Τούρκο  με το όνομα Σ.Ουμ. που συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή από το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής  στο πλαίσιο της έρευνας για την μαζική δολοφονία με έξι θύματα (μέλη της τουρκικής συμμορίας «Ντάλτον»)  στην Λούτσα πριν από 25 ημέρες .

Πρόκειται για το πρόσωπο «κλειδί» στην εν λόγω πρωτοφανή δολοφονική επίθεση στην χώρα μας που είχε συναντήσεις με τα έξι θύματα ενώ πιθανολογείται ότι ξέρει  στοιχεία για την οργάνωση της επίθεσης σε βάρος τους.

Με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ήδη να γνωρίζουν πολλούς από τους πρωταγωνιστές της φονικής επίθεσης  και να επιχειρούν να αντλήσουν περαιτέρω κρίσιμες πληροφορίες .

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη είναι οι παρασκηνιακές  κινήσεις των αρμοδίων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ

Όμως θεωρείται εμπόδιο η ύπαρξη  της «ερυθράς αγγελίας» (σ.σ αφορά πρόσωπα που καταζητούνται από εθνικά δικαστήρια για ποινική δίωξη ή για εκτέλεση ποινής βάσει εντάλματος σύλληψης ή δικαστικής απόφασης) αφού θα πρέπει βάσει των διεθνών συμφωνιών ο εν λόγω αλλοδαπός  να παραδοθεί στις τουρκικές αρχές.

Την ίδια ώρα σε πλήρη εξέλιξη είναι οι παρασκηνιακές  κινήσεις των αρμοδίων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. –με σχετικό ενδιαφέρον και της ΕΥΠ- για την συγκέντρωση κι άλλων μαρτυριών για την ενέδρα θανάτου στην Λούτσα , ενώ  θεωρείται πιθανόν οι Τούρκοι δράστες να έχουν διαφύγει από την χώρα.

Χωρίς να αποκλείεται ωστόσο κανένα ενδεχόμενο . Επιπλέον τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησαν ορισμένες ασαφείς πληροφορίες ότι αλλοδαποί που διαμένουν στην χώρα μας ίσως είχαν ενημερώσει  προ μηνών αξιωματούχους – όχι της ΕΛ.ΑΣ. – ότι επίκειται αιματηρή επίθεση μεταξύ Τούρκων στην χώρα μας. Κάτι ωστόσο που παραμένει αδιευκρίνιστο μέχρι σήμερα…

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024