Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μακελειό στη Λούτσα: Βρέθηκε ένα από τα τέσσερα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία των 6

Μακελειό στη Λούτσα: Βρέθηκε ένα από τα τέσσερα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στη δολοφονία των 6

Ταυτοποιήθηκε το όπλο που βρέθηκε σε χωράφι κοντά στο σημείο της δολοφονίας

Στο μακελειό στη Λούτσα με τους έξι νεκρούς Τούρκους χρησιμοποιήθηκε το πιστόλι 9mm που βρέθηκε σε χωράφι κοντά στο σημείο της δολοφονίας.

Πρόκειται για ένα από τα τέσσερα όπλα που χρησιμοποιήθηκε και βρέθηκε πριν από δύο με τρεις μέρες σε απόσταση 2 περίπου χιλιομέτρων από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης.

Στο όπλο δεν βρέθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα ή άλλα στοιχεία DNA αλλά, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η βαλλιστική εξέταση το ταυτοποιεί ως ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από τους δράστες.

Δέκα συλλήψεις στην Τουρκία – Μέλη της συμμορίας του Μπογιούν

Στη σύλληψη δέκα ατόμων για την υπόθεση της δολοφονίας των έξι Τούρκων σε ενέδρα θανάτου στη Λούτσα προχώρησαν χθες, Πέμπτη, οι τουρκικές αρχές.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANKΑ, 10 μέλη της συμμορίας του Μπαρίς Μπογιούν, γνωστοί και ως «Ντάλτον», συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια εφόδων που έκανε η αστυνομία σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη.

Οι συλληφθέντες είναι ύποπτοι για ενέργειες που προετοιμάζονταν να κάνουν στην Κωνσταντινούπολη σε αντίποινα για την εξαπλή δολοφονία στην Αρτέμιδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος Κωνσταντινούπολης κατά τη διάρκεια ερευνών που έγιναν από το το τμήμα Οργανωμένου Εγκλήματος, μέλη της οργάνωσης προετοίμαζαν αντίποινα στην Κωνσταντινούπολη λόγω της δολοφονίας έξι μελών της εγκληματικής Οργάνωσης Μπαρίς Μπογιούν στην Ελλάδα στις 11 Σεπτεμβρίου 2023. Σε επιχείρηση που έγινε στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη συνελήφθησαν 10 ύποπτοι.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 4 αδήλωτα όπλα, 85 γεμιστήρες, 6 γραμμάρια ναρκωτικών και περίπου 430.000 τουρκικές λίρες.

Όπως αναφέρουν οι τουρκικές αρχές οι έρευνες σε βάρος των υπόπτων συνεχίζονται.

Sports in

Περιστέρι: Στην καλύτερη πεντάδα του Basketball Champions League ο Ράγκλαντ (pic)

Ο Τζο Ράγκλαντ ψηφίστηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας του Basketball Champions League για την αγωνιστική περίοδο 2023/24.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024