Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλύψεις: Η σύζυγος του Μπομπ Μενέντεζ προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο με πεζό το 2018

Αποκαλύψεις: Η σύζυγος του Μπομπ Μενέντεζ προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο με πεζό το 2018

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το ζεύγος Μενέντεζ: Η σύζυγός του Ναντίν, είχε χτυπήσει πεζό το 2018 και δεν έγιναν οι απαραίτητες ανακριτικές πράξεις από την Αστυνομία του Νιού Τζέρσεϊ.

Πυρ ομαδόν από τα αμερικάνικα ΜΜΕ εναντίον του γερουσιαστή Μπόμπ Μενέντεζ μετά την αποκάλυψη ότι η σύζυγός του Ναντίν είχε παρασύρει και τραυματίσει θανάσιμα έναν πεζό με το αυτοκίνητό της το 2018. Η μαύρη Μερσεντές  που οδηγούσε και είναι εμφανές στο παρακάτω βίντεο χτυπά τον πεζό, τον εκσφενδονίζει στο πεζοδρόμιο και πέφτει πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο του οποίου χτυπά ο συναγερμός.

«Ήταν ένα τραγικό δυστύχημα. Προφανώς σκεφτόμαστε την οικογένεια»

Εκείνη τη νύχτα του Δεκέμβρη του 2018, στο τιμόνι του πολυτελούς αυτοκινήτου βρισκόταν η Ναντίν Αρσλανιάν, μέλλουσα σύζυγος του πανίσχυρου γερουσιαστή του Νιού Τζέρσεϊ, Μπομπ Μενέντεζ.

Ο πεζός που δεν τα επέζησε του τροχαίου ήταν ο 49χρονος Ρίτσαρντ Κουπ, που μόλις είχε αποβιβαστεί από ταξί και περνούσε το δρόμο για να μπει στο σπίτι του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν υπήρχε διάβαση, το θύμα φορούσε μαύρα ρούχα, ενώ η οδηγός δήλωσε ότι το θύμα πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της.

Οι «σκοτεινές» πτυχές του περιστατικού: Δεν έγινε αλκοτέστ

Μετά το δυστύχημα δεν ασκήθηκε δίωξη στην Ναντίν ούτε καν για δολοφονία από αμέλεια, η αστυνομία δεν της έκανε αλκοτέστ, ενώ δεν εξέτασε το κινητό της για να διαπιστώσει εάν το χρησιμοποιούσε τη στιγμή του δυστυχήματος. Μια πρακτική η οποία δεν είναι ασυνήθιστη στα θανατηφόρα τροχαία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC «Αρχικά συναίνεσε στον έλεγχο του κινητού της από τους αστυνομικούς. Τους το έδωσε, όμως αργότερα είπε ότι δεν συναινεί και ο αστυνομικός της επέστρεψε το τηλέφωνο».

Το 2018 η Ναντίν Αρσλανιάν διατηρούσε ήδη σχέση με τον Μπομπ Μενέντεζ, ενώ παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα. Ο αμερικανικός Τύπος εκφράζει εκ των υστέρων υπαινιγμούς για προνομιακή μεταχείρισή της οδηγού από την αστυνομία του Νιου Τζέρσεϋ όπου εκλέγεται ο γερουσιαστής. Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό, ο Μενέντεζ εξέφρασε τη θλίψη του για την ανθρώπινη απώλεια.

Ο Μπομπ Μενέντεζ βρίσκεται στο «μάτι του κυκλώνα» το τελευταίο διάστημα. Οι αποκαλύψεις δημιουργούν κλίμα εις βάρος των Δημοκρατικών.

Το αυτοκίνητο αντικαταστάθηκε. Από ποιον;

Το τρακαρισμένο αυτοκίνητο αντικαταστάθηκε από ένα ολοκαίνουργιο, δώρο από τον Αιγύπτιο επιχειρηματία φίλο της Ναντίν που εμπλέκεται στο νέο κατηγορητήριο της εισαγγελίας εναντίον του ζεύγους Μενέντεζ για διαφθορά.

Ο πολιτικός αναλυτής του CNN, Τζον Άβλον αναρωτήθηκε κατά την διάρκεια των αποκαλύψεων «Ποιος παίρνει ως δώρο μια ολοκαίνουργια Μερσεντές αφού έχει σκοτώσει άνθρωπο, ακόμα και άθελά του; Και τι περιμένει ως αντάλλαγμα εκείνος που χαρίζει τη Μερσεντές;».

Ο γερουσιαστής Μενέντεζ αρνείται τις κατηγορίες για δωροληψία, ενώ τονίζει ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα παρά τις αντιδράσεις και από το Δημοκρατικό Κόμμα που ζητούν την παραίτησή του.

Sports in

Οι Νικς «πάτησαν» τους Σίξερς με συγκλονιστικό Μπράνσον και 3-1 η σειρά (92-97)

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχοντας τρομερή μέρα τον Τζέιλεν Μπράνσον υπέταξαν 97-92 του Σίξερς και θέλουν πλέον μία νίκη για την πρόκρισή τους στον 2ο γύρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024