Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πλάνο του Μαρτίνεθ για να νικήσει ο Ολυμπιακός και ό,τι έγινε πριν από 35 ημέρες…

Το πλάνο του Μαρτίνεθ για να νικήσει ο Ολυμπιακός και ό,τι έγινε πριν από 35 ημέρες…

Ο Ολυμπιακός θέλει να φύγει με τη νίκη κόντρα στην επικίνδυνη Μπάτσκα Τόπολα, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έχει καταστρώσει ήδη το πλάνο του.

Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα περίπλοκο. Και το αποτέλεσμα ενός αγώνα μπορεί να κριθεί από πολλές διαφορετικές παραμέτρους. Από ένα λάθος. Μια κακή στιγμή. Μια ατυχία του αντιπάλου. Οποιος κι αν είναι ο τρόπος, ο Ολυμπιακός, θέλει βρίσκεται στη Σερβία, με σκοπό να πάρει αυτό που θέλει όσο τίποτα: Τη νίκη επί της Μπάτσκα Τόπολα. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ και οι παίκτες του θέλουν να πάνε στη διακοπή του πρωταθλήματος χωρίς δεύτερος σκέψεις. Με ένα μεγάλο αποτέλεσμα, που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης στον όμιλό τους στο Europa League.

Όπως με Τσουκαρίτσκι…

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός δείχνει ότι δεν παίρνει αψήφιστα το παιχνίδι. Ούτε θεωρεί ότι η ομάδα του θα κάνει… περίπατο, όπως στα παιχνίδια με την Τσουκαρίτσκι. Τουναντίον, έχει στο μυαλό του το πλάνο που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να μην βρεθεί προ εκπλήξεως η ομάδα του. Ένα πλάνο που δεν διαφέρει από εκείνο το αυγουστιάτικο «διπλό» στη Σερβία, πριν από σχεδόν 35 ημέρες.

Ο Μαρτίνεθ, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Φρέιρε, Ιμπόρα και Σκάρπα, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν, όπως και ο Ομάρ Ρίτσαρντς, φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να βάλει τους παίκτες που είχαν πάρει τη νίκη στο Λέσκοβατς. Με δύο αλλαγές. Μία «αναγκαστική» (Ντόη αντί Φρέιρε) και μία τακτική. Διότι σε εκείνο το παιχνίδι της 31ης Αυγούστου με την Τσουκαρίτσκι, δεν υπήρχε ακόμη Ποντένσε. Τώρα, υπάρχει. Ας πάρουμε, όμως τα πράγματα από την αρχή.

Πως θα παραταχθούν οι ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός δεν θα αλλάξει σχηματισμό. Με αυτό το ιδιαίτερο 4-4-2 να είναι και πάλι το σχήμα που θα επιλέξει ο Μαρτίνεθ. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πασχαλάκης. Στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση Ρέτσος και Ντόη, με τον Ροντινέι στο δεξιό άκρο και τον Κίνι αριστερά. Με τον Μαρτίνεθ να επιλέγει την εμπειρία του Ισπανού, αντί τον ενθουσιασμό του Ορτέγκα.

Στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Εσε, Μάντι Καμαρά δεν «σπάει», παρά το γεγονός ότι ο Αλεξανδρόπουλος έχει κερδίσει τον προπονητή με την παρουσία του. Με τον Φορτούνη και τον Ποντένσε να παίρνουν θέση στα δύο άκρα της επίθεσης και τον Γιώργο Μασούρα να επανέρχεται κατά πάσα πιθανότητα στο αρχικό σχήμα, ως δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Ελ Κααμπί.

Ο Μαρτίνεθ επανέλαβε και χθες στους ποδοσφαιριστές του τη μεγάλη σημασία που έχει η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Και θα το κάνει και σήμερα. Καθώς θέλει όλοι να είναι 100% έτοιμοι και συγκεντρωμένοι στο γήπεδο. Μάλιστα, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και πολύ βίντεο, αλλά και νέα ανάλυση άγνωστης στους περισσότερους Μπάτσκα Τόπολα. Μια ομάδα την οποία ο προπονητή του Ολυμπιακού θεωρεί επικίνδυνη στις στατικές φάσεις, αλλά και απρόβλεπτη.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024