Ο Γκρέγκορ Κόμπελ έχει αναδειχθεί με τη διαρκή εξέλιξή του σε σημείο αναφοράς στο «Σίγκναλ Ιντουνα Παρκ» και από σήμερα οι Βεστφαλοί μπορούν να… κοιμούνται ακόμα πιο ήσυχοι καθώς ο Ελβετός τερματοφύλακας επέκτεινε το απόγευμα της Πέμπτης (5/10) το συμβόλαιό του με τον σύλλογο για άλλα δύο χρόνια και συγκεκριμένα έως τις 30 Ιουνίου 2028.
«Είμαι ένας εντελώς συναισθηματικός τύπος, η Ντόρτμουντ είναι ένας τρελός συναισθηματικός χώρος ποδοσφαίρου και το «Σίγκναλ Ιντουνα Παρκ» είναι ένα απίστευτα συναισθηματικό γήπεδο. Νομίζω ότι πάμε πολύ καλά μαζί. Επιπλέον, έχω την αίσθηση ότι δεν έχω τελειώσει ακόμα εδώ!», δήλωσε ο 26χρονος Ελβετός διεθνής (5 συμμετοχές) τερματοφύλακας.
«Αυτή η ομάδα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τίτλους αν ο καθένας δουλέψει σκληρά για τον εαυτό του. Σε αυτό το μονοπάτι, θέλω να γίνω τα επόμενα χρόνια ένας από τους παίκτες στην ομάδα μας που προχωρά κάθε μέρα για να μπορέσουμε, μια μέρα, να γιορτάσουμε κάτι σπουδαίο μαζί», συμπλήρωσε ο Κόμπελ.
«Η αθλητική εξέλιξη του Γκρέγκορ Κόμπελ τα τελευταία χρόνια μας έχει εντυπωσιάσει όλους βαθιά. Η υπογραφή αυτού του μακροπρόθεσμου συμβολαίου είναι μια μεγάλη δέσμευση για την Ντόρτμουντ», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Χανς-Γιόαχιμ Βάτσκε.
«Ο Γκρέγκορ έχει εξελιχθεί σε τερματοφύλακα παγκόσμιας κλάσης για εμάς στο Ντόρτμουντ. Είμαστε περήφανοι που μπορέσαμε να τον εμπνεύσουμε για τους στόχους και τις φιλοδοξίες μας στην Ντόρτμουντ μακροπρόθεσμα και τώρα έχουμε ασφάλεια σχεδιασμού στο υψηλότερο επίπεδο σε αυτή τη σημαντική θέση», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Σεμπάστιαν Κελ.
Και πρόσθεσε: «Ο Γκρέγκορ είναι μια προσωπικότητα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει ωριμάσει πάρα πολύ. Αθλητικά, υποστηρίζει την άνευ όρων θέληση για νίκη και θέλει να βελτιώνει τον εαυτό του, το παιχνίδι του αλλά και την ομάδα μέρα με τη μέρα και να την οδηγεί στην επιτυχία. Αυτό ακριβώς περιμένουμε από αυτόν ως ηγέτη. Επιπλέον, ο Γκρεγκ είναι απλά ένας εξαιρετικός τύπος που ταυτίζεται 100% με αυτόν το σύλλογο και εμπλουτίζει την ομάδα μας ως άνθρωπος».
Sebastian Kehl ?️
«We are proud that we were able to inspire Gregor for our goals and ambitions at BVB in the long term and now have planning certainty at the highest level in this important position.» (1/3) pic.twitter.com/heRJc6ux5t
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Μετά από εννέα χρόνια Έλληνας διαιτητής, ο Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τελικό Κυπέλλου, μια εξέλιξη που δεν συνδέεται με το πρωτάθλημα της Super League
Ο τεχνικός της Βαλένθια, Πέδρο Μαρτίνεθ απάντησε στα εγκωμιαστικά σχόλια του Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως παρότι ο Τούρκος έχει καλύτερο βιογραφικό, αυτό δεν αρκεί στον Παναθηναϊκό για να αποκλείσει την ομάδα του στα play-offs της Euroleague.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.