Μαρτίνεθ: «Μετά την αποβολή χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού»
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την ισοπαλία με την Μπάτσκα Τόπολα (2-2) και στάθηκε στην αποβολή του Ντόι, που άλλαξε το παιχνίδι.
Στην ανύπαρκτη αποβολή του Ντόι (71’) στάθηκε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Μπάτσκα Τόπολα (2-2), για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
«Μετά την αποβολή χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος επισήμανε ότι το αποψινό παιχνίδι θα πρέπει να γίνει μάθημα για τους Ερυθρόλευκους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ευρώπη και Ελλάδα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Το παιχνίδι μοιάζει σαν να ήταν πολλά παιχνίδια. Ξεκινήσαμε καλά, με έλεγχο, ήμασταν ενωμένοι και συγκεντρωμένοι. Γίναμε νευρικοί μετά το πρώτο γκολ, όμως παραμείναμε ενωμένοι και προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα.
Σίγουρα μας έκανε κακό το γκολ και η αποβολή, από εκεί και μετά χάσαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι. Δεν ξέρουμε αν το δεύτερο γκολ του αντιπάλου μας ήταν οφσάιντ, είναι όμως σίγουρα ένα αποτέλεσμα που δεν περιμέναμε και δεν επιθυμούμε.
Έχουμε τέσσερα παιχνίδια ακόμα, πολλά μπορούν να συμβούν. Θα διεκδικήσουμε τους περισσότερους βαθμούς και όταν τελειώσει ο όμιλος θα δείξει ο καθένας που αξίζει να βρίσκεται.
Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να μας γίνει μάθημα, όταν βρισκόμαστε στη δυνατή μας κατάσταση, να είμαστε πιο καταιγιστικοί, να βάζουμε περισσότερα γκολ και να τελειώνουμε τα ματς, αλλιώς θα το πληρώσουμε όπως σήμερα».
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
- Ο Μαραντόνα, η Αγγλία και οι… μύθοι: Η ιστορία πίσω από τη «μπλε» φανέλα της Αργεντινής το ’86 που… επιστρέφει (vids, pics)
- Το «καρφί» του Γιαμάλ στη συνέντευξη Τύπου: «Λέτε ότι δεν είμαι στην καλύτερη φόρμα, οπότε μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο»
- Ο Μπαρτζώκας είδε από κοντά τον Πουλακίδα στο Summer League (pic, vid)
- Απίστευτο: Ο επί 10 χρόνια γιατρός της εθνικής Σενεγάλης ήταν… γυναικολόγος!
- «Πρόταση του Ολυμπιακού στον Τζόουνς Γκαρσία»
- Τι έκανε ο Πουλακίδας κόντρα στους Γκρίζλις στο Summer League (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442