Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μία χειραψία είναι αυτή, δώστην κι ας πέσει κάτω», λέει ο Πλεύρης στην Αγαπηδάκη

«Μία χειραψία είναι αυτή, δώστην κι ας πέσει κάτω», λέει ο Πλεύρης στην Αγαπηδάκη

Τα πάντα έλαβαν χώρα στη Βουλή και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών στελεχών της κυβέρνησης.

Μία στιγμή «αμηχανίας» και έντασης υπήρξε ανάμεσα σε δύο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα τον Θάνο Πλεύρη και την Ειρήνη Αγαπηδάκη και μάλιστα κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πάντα έλαβαν χώρα την Τετάρτη, στη Βουλή ενώ συζητιόταν το νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας και μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολλών στελεχών της κυβέρνησης.

Ο Θάνος Πλέυρης είχε επαινέσει την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και τον χαρακτήρα της κυρίας Αγαπηδάκη

Συγκεκριμένα, ο κ. Πλεύρης πλησίασε την κυρία Αγαπηδάκη και της έδωσε το χέρι, ωστόσο η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, του «γύρισε την πλάτη», αφού δεν ανταποκρίθηκε στη χειραψία, αφήνοντας άφωνους όσους είδαν την αντίδρασή της.

Μάλιστα τα «γαλάζια» στελέχη μπροστά στα οποία συνέβη το περιστατικό μεταξύ των οποίων οι υφυπουργοί Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους και Δημήτρης Βαρτζόπουλος, χαρακτήριζαν «απαράδεκτη» τη συμπεριφορά της κυρίας Αγαπηδάκη σε βάρος του πρώην υπουργού Υγείας.

Ξένισε πολλούς η κίνηση της κυρίας Αγαπηδάκη

Η κίνηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας να αγνοήσει επιδεικτικά τον Θάνο Πλεύρη ξένισε πολλούς, καθώς οι δυο τους και κατά την κοινή τους παρουσία στο υπουργείο δεν είχαν ποτέ τίποτα να χωρίσουν και είχαν άριστη συνεργασία.

Ειδικά ο Θάνος Πλεύρης είχε εκθειάσει την κυρία Αγαπηδάκη και μάλιστα κατά την κοινή παρουσία τους στο υπουργείο όταν η τελευταία ήταν γενική γραμματέα Δημόσιας Υγείας, ήταν μαζί του σε αρκετές συνεντεύξεις Τύπου.

Μάλιστα όταν είχε ανακοινωθεί πως η Ειρήνη Αγαπηδάκη θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας για τις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου, ο Θάνος Πλεύρης είχε χαρακτηρίσει «εξαιρετική» την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και είχε επαινέσει την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και τον χαρακτήρα της.

Έτσι κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει που οφείλεται αυτή η συμπεριφορά της κυρίας Αγαπηδάκη κι αν έχει γίνει κάτι στο παρασκήνιο που να ψύχρανε τις σχέσεις τους. Το πιο πιθανό είναι η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας να είναι εκνευρισμένη καθώς βρέθηκε πρόσφατα στο μάτι του κυκλώνα λόγω της αστοχίας και της αναδίπλωσης με το εμβόλιο της γρίπης.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024