Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βουλή: «Σαρδάμ» Βορίδη με το επώνυμο του Στέφανου Κασσελάκη - Επίθεση και από Πλεύρη

Βουλή: «Σαρδάμ» Βορίδη με το επώνυμο του Στέφανου Κασσελάκη – Επίθεση και από Πλεύρη

Ένα «σαρδάμ» από τον Μάκη Βορίδη ήρθε να προστεθεί στις αντιδράσεις από την ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας κατά του Στ. Κασσελάκη, η οποία φαίνεται σφόδρα ενοχλημένη για τον χαρακτηρισμό «χειροκροτητές».

Μετά τον γραμματέα της ΚΟ Σταύρο Καλαφάτη και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη που «σήκωσαν πρώτοι το γάντι» για τον χαρακτηρισμό που τους προσέδωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «χειροκροτητές», ήταν η σειρά των Μάκη Βορίδη και Θάνου Πλεύρη να επιτεθούν με την σειρά τους στον Στέφανο Κασσελάκη, είτε με ειρωνεία είτε με ένα κάπως τυχαίο λογοπαίγνιο.

Στην ίδια λογική που ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε αποκαλέσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ως «Ακενοτούμπο», για να δείξει πως δεν τον γνωρίζει ιδιαίτερα την στιγμή που όλη η Ελλάδα άρχιζε να παραμιλά μαζί του.

Το σαρδάμ και η συγνώμη

Ο Μάκης Βορίδης αναφερόμενος στον Στ. Κασσελάκη δήλωσε πως «ελπίζω η πρώτη παρουσία υπό την ιδιότητα του ακροατή της διαδικασίας για τον κ. Φαμελλάκη… συγγνώμη τον κ. Κασσελάκη… να μην ήταν απογοητευτική γιατί αυτά που ακούσαμε από τον κ. Φάμελλο ήταν εντυπωσιακά», όπου μετά τις αντιδράσεις ανακάλεσε αναφέροντας πως έκανε λάθος.

Ο κ. Βορίδης έδωσε τις απαντήσεις του στον… Φαμελλάκη

Το «λάθος» ήταν τόσο εμφανές και προφανές που αργότερα την σκυτάλη πήρε ο Θάνος Πλεύρης αναφέροντας πως «ο κ. Κασσελάκης χαρακτήριζε τους βουλευτές της ΝΔ χειροκροτητές και υποσχόταν ότι θα φέρνει νομοσχέδια μετά από διαβούλευση με τους πολίτες. Έδειξε με την δήλωσή του άγνοια των διαδικασιών γι’ αυτό και χάρηκα όταν τον είδα σήμερα στην Ολομέλεια. Αλλά τελικά τι επέλεξε να κάνει ο κ. Κασσελάκης; Να εμφανιστεί ως χειροκροτητής. Κάθισε στα έδρανα τον αξιωματούχων παρουσία 20 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. οι οποίοι αν και είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του νέου τους προέδρου, οι μισοί επέλεξαν να μην έρθουν, χειροκρότησε και απήλθε. Δεν έδειξε έστω το ενδιαφέρον να δει πως λειτουργεί η νομοθετική εργασία».

Ανάμεσα στα άλλα συμπλήρωσε πως «θα μπορούσε ο κ. Κασσελάκης σήμερα να είναι βουλευτής, αρκούσε η παραίτηση ενός βουλευτή επικρατείας και των πρώτων επιλαχόντων. Όμως δεν θέλει να μπει στην Βουλή γιατί τότε θα αναγκαζόταν να αντιπαρατεθεί με πολιτικά επιχειρήματα».

Ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να δημοσιοποιήσει την επίθεσή του και μέσω Χ (πρώην Twitter)

Η τοποθέτηση Σ. Φάμελλου υπό το βλέμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης παρακολούθησε την τοποθέτηση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Σωκράτη Φάμμελου και μάλιστα τον χειροκρότησε για αυτήν, με αποτέλεσμα να υπάρξει η ειρωνική ανταπάντηση από την πλευρά Πλεύρη και το «τυχαίο σαρδάμ» του Μάκη Βορίδη οι οποίοι φαίνονται πολύ ενοχλημένοι για κάτι που ειπώθηκε, εκτός Βουλής και εντός των κοινωνικών δικτύων.

Τι είχε δηλώσει ο γραμματέας της ΚΟ Σταύρος Καλαφάτης

Προς ενημέρωση του νέου προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης (νέος όρος;;)

Οι κυβερνητικοί βουλευτές:

  • Δεν βρίσκονται σε κλειστά γραφεία αλλά σε μια διαρκή αμφίδρομη επικοινωνία με την κοινωνία
  • Δεν είναι «κυρίως χειροκροτητές». Είναι ενεργοί βουλευτές σε όλες τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες
  • Συμβάλλουν ουσιαστικά με προτάσεις τους μέχρι την τελική διαμόρφωση των υπό ψήφιση νομοσχεδίων

Το βέβαιο είναι πως η κοινοβουλευτική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει καλά και είναι υπερβολικές οι τοποθετήσεις, οι οποίες δεν ασκούν κριτική επί της ουσίας.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024