Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Κουτσούμπας: Στην Πάτρα για να στηρίξει τον Κώστα Πελετίδη ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ

Δημήτρης Κουτσούμπας: Στην Πάτρα για να στηρίξει τον Κώστα Πελετίδη ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέπτεται την Πάτρα όπου θα δώσει το «παρών» σε συγκέντρωση που θα μιλήσουν ο Κώστας Πελετίδης και ο Σωτήρης Παρίσης.

Την Πάτρα επισκέπτεται σήμερα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στις 13:00 το μεσημέρι ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θα επισκεφτεί το Κεντρικό Εκλογικό Περίπτερο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (Κολοκοτρώνη 12), θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πατρέων και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Πελετίδη και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Σωτήρη Παρίση και θα κάνει δηλώσεις.

Στις 19:30 το απόγευμα θα παρευρεθεί στην πολιτική συγκέντρωση στην Πάτρα (πλ. Τριών Συμμάχων) όπου θα μιλήσουν ο Κώστας Πελετίδης και ο Σωτήρης Παρίσης.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Καταγγελία για προπηλακισμό υποψηφίου δημάρχου

Τον προπηλακισμό του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης με τη Λαϊκή Συσπείρωση και μέλους του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, Βασίλη Τομπουλίδη «από θρασύδειλη ομάδα φασιστοειδών, 30 ατόμων, οπαδών εθνικιστικού μορφώματος- δημοτικού συνδυασμού» σε χθεσινό ντιμπέιτ υποψηφίων, καταγγέλλει, με ανακοίνωσή του, η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

«Ο προπηλακισμός «δεν είναι τυχαίος», αλλά «ήρθε ως συνέχεια του βανδαλισμού του εκλογικού περιπτέρου της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Άνω Τούμπα» και «αποδεικνύει ότι τα φασιστικά, εθνικιστικά μορφώματα δεν έχουν θέση ούτε στα δημοτικά, ούτε στα περιφερειακά συμβούλια, ούτε πουθενά!» αναφέρεται -μεταξύ άλλων- στη σχετική ανακοίνωση.

Καταλογίζονται, δε, ευθύνες στις παρατάξεις των υπολοίπων κομμάτων στο περιφερειακό συμβούλιο «που ανέχθηκαν τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής για χρόνια δημιουργώντας κλίμα ανοχής σε τέτοιου είδους μορφώματα» και τονίζεται ότι οι επικεφαλής των παρατάξεων των υπολοίπων κομμάτων στο Δήμο Θεσσαλονίκης που ήταν παρόντες στο περιστατικό, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν κατήγγειλαν τον απαράδεκτο προπηλακισμό.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024