Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με την βούλα η έκταση του ΝΑΤ στο Δήμο Μαραθώνος

Με την βούλα η έκταση του ΝΑΤ στο Δήμο Μαραθώνος

Μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο Μαραθώνος η παραχώρηση της έκτασης.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική στιγμή στην ιστορία του Δήμου Μαραθώνος, η οριστική παραχώρηση της έκτασης του ΝΑΤ στον Δήμο.

Αναφερόμαστε σε μια έκταση 130 στρεμμάτων στην πολύπαθη ευρύτερη περιοχή του Ματίου, η οποία πλέον ανήκει στη δικαιοδοσία του Δήμου που σκοπεύει να αξιοποιήσει δημιουργώντας ένα μεγάλο πάρκο αναψυχής με ήπιες χρήσεις για τους επισκέπτες.

Η παραχώρηση της έκτασης έγινε από τον e- ΕΦΚΑ. Ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας προέβη στην ακόλουθη δήλωση σχετικά με την εξέλιξη αυτή: «Παραχωρήθηκε και επίσημα στον Δήμο Μαραθώνος από τον e-ΕΦΚΑ, κατόπιν υπογραφής της σύμβασης παραχώρησης από τον Διοικητή κ. Παναγιώτη Δουφεξή, χωρίς αντάλλαγμα η περίπου 130 στρεμμάτων έκταση των πρώην Παιδικών Εξοχών Οίκου Ναύτου (ΝΑΤ) στο Μάτι, όπου δημιουργούμε το μεγαλύτερο Πάρκο μνήμης και αναψυχής στην Ανατολική Αττική που θα περιλαμβάνει πλούσια φύτευση και ήπιες, φιλικές για το περιβάλλον υποδομές άθλησης και ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες.

Αναβάθμιση Δήμου Μαραθώνος

Κάνουμε πράξη μια από τις πιο βασικές μας δεσμεύσεις για την αναγέννηση των πυρόπληκτων περιοχών μας αλλά και για τη συνολική αναβάθμιση του Δήμου Μαραθώνος.

Συνεχίζουμε, προχωράμε, υλοποιούμε τα έργα και τις υποδομές που μας αξίζουν»

Να υπενθυμίσουμε πως σε όμορο σημείο θα ανεγερθεί το μνημείο προς τιμήν των θυμάτων της τραγικής πυρκαγιάς που έκαψε τα σωθικά όλης της Ελλάδας στο Μάτι, όπως είχε αποκαλύψει με εκτενές αποκλειστικό ρεπορτάζ το in.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024