Χαλκίδα: «Θα σε πετάξω από το μπαλκόνι» – Ο πατέρας απείλησε τον 9χρονο πριν επιχειρήσει να τον βιάσει
Τι αποκαλύπτει η μητέρα του παιδιού για το σοκαριστικό περιστατικό
Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία μιας μητέρας ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της επιχείρησε να βιάσει τον 9χρονο γιο τους μέσα στο σπίτι τους.
Όπως αποκαλύπτει η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», έχει χωρίσει με τον 39χρονο εδώ και οκτώ χρόνια και τον φιλοξενεί στο σπίτι της στη Χαλκίδα το τελευταίο διάστημα.
Όπως είπε, είναι τοξικομανής και τον δέχτηκαν στο σπίτι γιατί δεν είχε πού να μείνει και θέλησαν να τον βοηθήσουν.
«Εκείνη την ημέρα εγώ έλειπα. Η μητέρα μου ήταν έξω στην αυλή. Ο πρώην σύζυγός μου έβαλε το παιδί στο δωμάτιο και καλά για να παίξουν. Εκεί είχε την ευκαιρία να ασελγήσει πάνω στο παιδί» περιέγραψε η μητέρα για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε το παιδί.
Όπως είπε, ο 9χρονος μίλησε στη γιαγιά του για όσα έγιναν και μετά τους εξομολογήθηκε ότι ο πατέρας του τον απείλησε.
«Αν δεν κάτσεις, θα σε πετάξω από το μπαλκόνι» φέρεται να του είπε.
Το παιδί βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων, προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή και παιδοψυχολόγο.
Το χρονικό
Την Τετάρτη, η μητέρα του 9χρονου πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι ο πρώην σύζυγός της ασέλγησε στο παιδί τους το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας φέρεται να είπε στο παιδί να πάνε στο παιδικό δωμάτιο για να παίξουν, ενώ η γιαγιά του άπλωνε τα ρούχα στην αυλή. Ο 9χρονος τον ακολούθησε και εκεί φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης από τον 39χρονο πατέρα του.
Σε βάρος του 39χρονου ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.
- Ρατσισμός, fake news και χορός YMCA: Στην τελευταία του ομιλία ο Τραμπ επιστρέφει στις προεκλογικές του τακτικές
- Daikin Altherma 4 H: Η αντλία θερμότητας νέας γενιάς που αναβαθμίζει τον χώρο μας σε ένα αποδοτικό και άνετο περιβάλλον
- Μαρόκο: Φονική κατάρρευση κτιρίων – Τουλάχιστον 22 νεκροί και 16 τραυματίες
- Δήμος Αναστασιάδης: «Η 2η εγκυμοσύνη της Τζένης ήταν σοκαριστική, ο γιατρός μας το είχε απαγορεύσει»
- «Στην Ελλάδα το σαββατοκύριακο ο Μόρις – Πλήρης συμφωνία με τον Ολυμπιακό»
- Υπόμνημα της δημάρχου Γαύδου στην κυβέρνηση για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί
- Νέο βίντεο από τη σύλληψη του Λουίτζι Μαντζιόνε: Τι δείχνουν οι κάμερες ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του CEO της UnitedHealthcare
- Ταΰγετος: Αίσιο τέλος για τον 28χρονο Γάλλο πεζοπόρο που έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442