Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κοουτσάρα, το παιχνίδι δεν τελείωσε» - Συγκινεί ο επικήδειος της κόρης του Γιάννη Ιωαννίδη

«Κοουτσάρα, το παιχνίδι δεν τελείωσε» – Συγκινεί ο επικήδειος της κόρης του Γιάννη Ιωαννίδη

Στην Βούλα αποχαιρέτησαν τον κορυφαίο προπονητή του ελληνικού μπάσκετ - Αύριο στην Θεσσαλονίκη η κηδεία του - «Προσπαθούσε πάντα να είναι τέλειος» είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης

Στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη Βούλας συγγενείς, πρώην συνεργάτες και φίλοι του Γιάννη Ιωαννίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, προκειμένου να πουν το τελευταίο αντίο στον «Ξανθό» του ελληνικού μπάσκετ.

Όσοι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στην ταφή που θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα στη Θέρμη, αποχαιρέτησαν τον άνθρωπο που άλλαξε το μπάσκετ στη χώρα.

Ο «Ξανθός» που δημιούργησε δύο από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες του ελληνικού μπάσκετ, τον Άρη της δεκαετίας του ‘80 και τον Ολυμπιακό του ΄90, έφυγε από τη ζωή έπειτα από προβλήματα ετών, που τον είχαν αναγκάσει να μένει στο σπίτι, μακρυά από τα κοινά.

Στεφάνι έστειλε ο πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο υφυπουργός αθλητισμού, ο Άρης, ο ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η εταιρεία Alter Ego και πολλοί άλλοι.

Συγκίνησε ο επικήδειος της κόρης του Γιάννη Ιωαννίδη

Η κόρη του Γιάννη Ιωαννίδη, Ελένη-Θεοδώρα, εκφώνησε τον επικήδειο στον Άγιο Ιωάννη Βούλας και συγκίνησε τους πάντες.

«Δεν είμαι μόνη μου. Εδώ είμαστε όλοι για να σου φωνάξουμε πόσο πολύ σε αγαπάμε και τι θα σημαίνεις πάντα για την οικογένειά σου, για το μπάσκετ, για τον αθλητισμό, για όλη την Ελλάδα. Έφυγες νωρίς και ένδοξα μπαμπά. Έφυγες με γενναιότητα, όπως έκανες σε όλη σου τη ζωή. Στάθηκες στις επάλξεις, πολέμαγες σαν θηρίο, δεν φοβόσουνα κανέναν και τίποτα. Και τώρα που σε αποχαιρετάμε πάλι αγέρωχο σε βλέπω μπροστά μου.

Θρηνούμε που σε χάσαμε, μα χαιρόμαστε γιατί ζήσαμε μαζί σου, βαδίσαμε στις στράτες που μας χάραξες, ακολουθούσαμε τις οδηγίες που μας έδινες. Κοουτσάρα μου θα σου πω κάτι, το παιχνίδι δεν τελείωσε, πήρες απλά ένα τάιμ άουτ για να το συνεχίσεις στα ουράνια γήπεδα.

Ένα τραγούδι της αγαπημένης σου Μαρινέλλας λέει «καμιά φορά να αλλάξω ουρανό μα δεν υπάρχει δρόμοι». Εσύ μπαμπά μου τους βρήκες αυτούς τους δρόμους».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024