Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πονηρό αστείο του πρίγκιπα Γουίλιαμ - Ξέσπασαν όλοι σε γέλια

Το πονηρό αστείο του πρίγκιπα Γουίλιαμ – Ξέσπασαν όλοι σε γέλια

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και επόμενος στη διαδοχή του θρόνου δεν διστάζει να κάνει γνωστή στον κόσμο την πιο ανθρώπινη πλευρά του.

Και μπορεί ο πρίγκιπας Χάρι να είχε ανέκαθεν τον τίτλο του πιο cool πρίγκιπα, αλλά φαίνεται πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ τον διεκδικεί επάξια με τη στάση και τη συμπεριφορά του, αδιαφορώντας για το πρωτόκολλο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, έχοντας πάντα στο πλευρό του την Κέιτ Μίντλετον, δεν διστάζει να δείξει το πιο ανθρώπινο πρόσωπό του. Μια άλλη πλευρά που αγνοούσαμε για χρόνια και τον κάνει ιδιαιτέρως συμπαθή στο κοινό.

Ο επόμενος διάδοχος του θρόνου δεν δίστασε να αστειευτεί όταν επισκέφθηκε με την Κέιτ Μίντλετον
το Grange Pavilion στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Ποιος τσιμπάει τον πισινό μου;

Αυτό που έκανε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ λίγο πριν αποχωρήσει από τον χώρο δεν το περίμενε κανείς και αποτελεί τρανή απόδειξη του πόσο πιο άνετα είναι πλέον τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με τον κόσμο και τις κάμερες.

Ενώ στέκονταν για μια ομαδική φωτογραφία, είπε ένα αστείο που έκανε τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια. Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ακούγεται να λέει: «Ποιος τσιμπάει τον πισινό μου;».

Η παρακαταθήκη της Ελισάβετ

Στην πραγματικότητα, το να λες ένα αστείο για να πετύχεις την τέλεια φωτογραφία πρέπει να είναι ένα χαρακτηριστικό που διατρέχει τη βασιλική οικογένεια.

Η αείμνηστη γιαγιά του πρίγκιπα Γουίλιαμ, η βασίλισσα Ελισάβετ, είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν την ίδια τεχνική για να βγάλει και εκείνη μια ομαδική φωτογραφία.

Στη διάρκεια της εμφάνισής της στη Σύνοδο Κορυφής της G7 τον Ιούνιο του 2021 η εκλιπούσα μονάρχης είχε ακουστεί να ρωτά τους παγκόσμιους ηγέτες: «Τώρα, υποτίθεται ότι πρέπει να δείχνετε ότι περνάτε καλά;».

Χρήστης του TikTok ένωσε τα δύο στιγμιότυπα -αυτά του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ- που κατάφεραν να σπάσουν τον πάγο με επιτυχία στις συναντήσεις τους, χαρίζοντας με το βρετανικό τους χιούμορ άφθονο γέλιο.

@royal_secrets24 William is just like his grandmother making people laugh to have a better photo taken 😂 || #princewilliam #queenelizabeth #princeofwales #princessofwales #fyp #foryou #katemiddleton #royalfamily #viral #queen #funny #trending #xyzbca #royal_secrets24 ♬ hermit the frog – lapis

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024