Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γάμος βγαλμένος από το Bollywood - Οι εντυπωσιακές εικόνες

Γάμος βγαλμένος από το Bollywood – Οι εντυπωσιακές εικόνες

Πάνω από 2 εκατομμύρια στοίχισε στο λαμπερό ζευγάρι η τελετή του γάμου τους. Σαν να ήταν βγαλμένος από το Bollywood.

Ήταν τον περασμένο χρόνο που η Carlita Nair και ο Sanjay Balgobin αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους ήταν βγαλμένος από το Bollywood, με το κόστος για τις ετοιμασίες του πενθήμερου ξεφαντώματος να αγγίζουν τα δύο εκατομμύρια εκατομμύρια δολάρια.

Η Carlita Nair και ο σύζυγός της Sanjay Balgobin, οι οποίοι εργάζονται στον τομέα των ακινήτων, παντρεύτηκαν σε έναν πολυτελή, παραδοσιακό ινδικό γάμο στο Ορλάντο της Φλόριντα το 2022.

Περίπου 400 καλεσμένοι ήταν προσκεκλημένοι στην πολυτελή εκδήλωση, η οποία διήρκησε πέντε ημέρες και κόστισε το ιλιγγιώδες ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ritz Carlton στη Φλόριντα και η δεξίωση την επόμενη μέρα στο JW Marriott – και τα δυο διακοσμημένα με πλούσια λουλούδια και μοναδική ψυχαγωγία.

Όλες οι παραδοσιακές προγαμιαίες εκδηλώσεις – οι τελετές haldi, mehndi και sangeet – πραγματοποιήθηκαν στην αυλή του σπιτιού των γονέων του γαμπρού, όπου κατασκευάστηκε μια πελώρια σκηνή για να χωρέσουν όλοι.

P. Taufiq Photography

P. Taufiq Photography

Σύμφωνα με την Carlita, ένα από τα προβλήματα που έπρεπε να λύσει το ζευγάρι ήταν η επιλογή του χώρου της δεξίωσης, καθώς δεν υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι για τέτοιες νοτιοασιατικές εκδηλώσεις.

«Υπάρχουν ένας ή δύο φανταστικοί διοργανωτές γάμων στη Νότια Ασία, αλλά ήταν κλεισμένοι εκείνες τις ημέρες του γάμου μας» εξήγησε η Carlita στο Insider, σύμφωνα με τη Mail Online.

Ήθελαν να παντρευτούν σε εσωτερικό χώρο, καθώς οι παραδοσιακές στολές τους ήταν βαριές

Επίσης, θέλοντας να σερβίρουν παραδοσιακό φαγητό, το ζευγάρι επέλεξε το Ritz Carlton επειδή υπάρχει ένας Ινδός σεφ που πετάει στα ξενοδοχεία της συγκεκριμένης αλυσίδας σε όλο τον κόσμο για να εξυπηρετεί τους ινδικούς γάμους.

Tik/Tok

Tik/Tok

Η νύφη πρόσθεσε επίσης πως ήθελαν να παντρευτούν σε εσωτερικό χώρο, καθώς οι παραδοσιακές στολές τους ήταν βαριές και ο καιρός ήταν ήδη ζεστός στη Φλόριντα.

Συνολικά, όπως αποκάλυψε η Carlita, κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών, το ζευγάρι ξόδεψε 700.000 δολάρια μόνο για τη διακόσμηση του πολυτελούς γάμου και της δεξίωσης και επιπλέον 100.000 δολάρια για τις προγαμιαίες εκδηλώσεις την ημέρα πριν από τον γάμο τους.

Στα βίντεο που μοιράστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την εκδήλωση, μπορεί κανείς να δει πανέμορφες ανθοσυνθέσεις να κρέμονται από την οροφή στο χώρο της δεξίωσης και στους διαδρόμους.

TikTok

TikTok

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της νύφης

Όσο για τη νύφη, φυσικά, δεν φόρεσε μόνο ένα νυφικό. Το φόρεμα που έβαλε στον γάμο ζύγιζε 23 κιλά και περίμενε 5 μήνες για να φτάσει, πληρώνοντας 9.000 δολάρια, ενώ το κοστούμι του γαμπρού κόστισε 5.000 δολάρια.

Η επόμενη εμφάνιση της Carlita ήταν με την γαμήλια lehenga, η οποία κόστισε 15.000 δολάρια ενώ το λευκό φόρεμα για τη δεξίωση είναι από τον Ινδό σχεδιαστή Manish Malhotra.

«Είχε μόλις κυκλοφορήσει μια συλλογή λίγο πριν από το γάμο, οπότε το ντύσιμό μου ήταν κατευθείαν από την πασαρέλα με μια προσαρμοσμένη μπλούζα. Κόστισε 21.000 δολάρια» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η εντυπωσιακή νύφη ήξερε ότι θα δώσουν το παρών πολλοί άνθρωποι στον γάμο τους οπότε διάλεξε τα outfits που θα φορούσε ανάλογα. «Ξόδεψα περίπου 38.000 δολάρια συνολικά μόνο για τα ρούχα μου».

P. Taufiq Photography

P. Taufiq Photography

Τα ρομπότ με LED φωτισμό

Στον παραδοσιακό ινδικό γάμο του, το ζευγάρι πρόσθεσε μερικά ακόμη στοιχεία που αποτέλεσαν ένα επιπλέον έξοδο, αν και σύμφωνα με τους ίδιους, άξιζε τον κόπο.

Ένα από αυτά, ήταν η ποιοτική ψυχαγωγία, προσλαμβάνοντας δύο διάσημους καλλιτέχνες από την Ινδική Καραϊβική –τον Ravi B και την Savita Singh-, ενώ είχαν επίσης ρομπότ με LED φωτισμό.

Άλλες προσθήκες περιλάμβαναν τυμπανιστές σε ξυλοπόδαρα και ένα σόου με φωτιά. «Σκεφτήκαμε ακόμη και να πάρουμε αληθινούς ελέφαντες και τίγρεις, αλλά ήταν πολύ ακριβοί» λέει η νύφη.

TikTok

TikTok

Έτσι κάλυψαν τα έξοδα του γάμου

«Όλη η οικογένειά μας ήρθε να μας βοηθήσει για τον γάμο μας, μεταξύ άλλων οικονομικά, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού και με τις μικρές λεπτομέρειες», εξήγησε η Carlita.

Και συνέχισε: «Στην ινδική κουλτούρα, η νύφη και ο γαμπρός συχνά δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν για ολόκληρο τοn γάμο, και τα ξαδέρφια και οι θείες αγοράζουν διάφορα πράγματα».

@becomingthebalgobins Part 2 🧿 #weddingtok #weddingtiktok #2023wedding #2023brides #luxuryweddings #luxweddingdecor #luxwedding #indiantiktok #weddingreception #weddingday #wedding #desibrides #indiantiktok #indiatok #desi #indianbride #indianbridal #indianbride #indianbridetobe #bridetok #floridaweddings #orlandowedding #hugewedding #bridal #rimpleandharpreet #ritzwedding #ritzcarlton ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Ο γαμπρός επίσης είναι μοναχοπαίδι και έχει μεγάλη οικογένεια, η οποία ήθελε να διοργανώσει μια μεγάλη γιορτή για όλους.

Πάντως, επί του παρόντος το ζευγάρι ζει με τους γονείς του Σανζάι στη Φλόριντα, κάτι που, όπως σημειώνει η Carlita, είναι πολύ παραδοσιακό στη νοτιοασιατική κουλτούρα.

P. Taufiq Photography

P. Taufiq Photography

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024