Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέο Πολιτιστικό Κέντρο στο Δήμο Άργους - Μυκηνών

Νέο Πολιτιστικό Κέντρο στο Δήμο Άργους – Μυκηνών

Πλήρη αξιοποίηση ενός χώρου από τον Δήμο Άργους - Μυκηνών που εξασφάλισε την αναγκαία χρηματοδότηση.

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το Πολιτιστικό Κέντρο στο Κουτσοπόδι του Δήμου Άργους – Μυκηνών, γεγονός που χαιρετίστηκε από την τοπική κοινωνία που δεν είχε ένα αντίστοιχο σημείο συνάντησης φορέων του πολιτισμού κα καλύπτει ένα δεδομένο κενό που υπήρχε.

Το συγκεκριμένο έργο εγκρίθηκε από το «Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020» με τίτλο «Μετατροπή του διοικητηρίου Δ.Ε. Κουτσουπεδίου σε πολυλειτουργικό πολιτιστικό κέντρο, ΚΕΠ».

Αποτελούσε αίτημα των κατοίκων που ικανοποιήθηκε

Με αυτόν τον τρόπο ένα αίτημα των κατοίκων του Κουτσοποδίου γίνεται πράξη από την Δημοτική Αρχή Άργους – Μυκηνών, που επιθυμούσαν διακαώς να αποκτήσει η περιοχή ένα πολιτιστικό κέντρο, όπου θα μπορεί να φιλοξενεί εκθέσεις, να διοργανώνει πολιτιστικές εκδηλώσεις καθώς και να ενισχύσει την τοπική επιχειρηματικότητα αφού το νέο κέντρο αναμένεται να προσελκύσει κόσμο από πολλές περιοχές.

Το συγκεκριμένο αυτό κτίριο προορίζονταν να γίνει διοικητήριο του πρώην πλέον Δήμου και τώρα θα μετατραπεί σε ένα πολυχώρο πολιτισμού, φιλοξενώντας επίσης εκδηλώσεις, ημερίδες, θέατρο, ομιλίες κλπ και το οποίο θα εξυπηρετεί και τις γύρω περιοχές που θα θελήσουν να διοργανώσουν μια δική τους εκδήλωση.

Οι πολιτιστικές υποδομές σε περιφερειακές περιοχές της χώρας είναι απολύτως αναγκαίες δεδομένου πως αποτελούν μεταξύ άλλων, τόπο συνάντησης, κοινωνικοποίησης και φυσικά εκπαίδευσης και προώθησης του πολιτιστικού πλούτου της χώρας μας, αλλά και μια ευκαιρία ανάδειξης νέων ανθρώπων που θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν το δικό τους ταλέντο μέσα από διάφορα δρώμενα.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024