Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδριάνα Ζαρακέλη : «Ο Πειραιάς του μέλλοντος το μεγάλο μας στοίχημα»

Ανδριάνα Ζαρακέλη : «Ο Πειραιάς του μέλλοντος το μεγάλο μας στοίχημα»

Η αντιδήμαρχος του Δήμου Πειραιά και υποψήφια με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής», Ανδριάνα Ζαρακέλη μίλησε στο in

«Τα χρόνια που πέρασαν, στον Δήμο μας, έχουν γίνει πολλά και έχουν αλλάξει ακόμα περισσότερα. Με την ομάδα της Διεύθυνσης Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, στην όποια έχω την τιμή να είμαι Αντιδήμαρχος, εργαστήκαμε για να δώσουμε στην πόλη μας έναν αέρα αισιοδοξίας, εξωστρέφειας και ανάπτυξης» υπογραμμίζει η Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη χώρα, όπως εξηγεί η Αντιδήμαρχος, στον Δήμο Πειραιά εφάρμοσαν μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την αλλαγή της εικόνας της πόλης. «Στόχος μας είναι η ανάδειξη του Πειραιά ως επιχειρηματικού, τουριστικού, πολιτιστικού, ναυτιλιακού και εμπορικού προορισμού, με διεθνή αναγνωρισιμότητα και εμβέλεια. Με στρατηγικό προσανατολισμό, ρεαλισμό, σύγχρονα μέσα και συγκεκριμένους πόρους», θα προσθέσει η ίδια.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Διεύθυνση Εξωστρέφειας, συστήθηκε για πρώτη φορά Οργανισμός Διαχείρισης Προορισμού (DMO), στα πρότυπα Ευρωπαϊκών πόλεων.

«Στον Δήμο Πειραιά εφαρμόσαμε μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την αλλαγή της εικόνας της πόλης»

Παράλληλα , επανασχεδιάστηκαν τα «Χριστούγεννα στον Πειραιά» με νέα οικολογικά φωτιστικά led στολίδια σε ολόκληρη την πόλη, δράσεις και θεάματα, συνεχίστηκαν με επιτυχία, οι «Ημέρες Θάλασσας», το δεκαήμερο φεστιβάλ – θεσμός, σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε το γαστρονομικό φεστιβάλ «Piraeus Taste Festival, Sea Food and more», ενώ στο πλαίσιο του αθλητικού τουρισμού πραγματοποιήθηκε το «1ο Ferrari Road Show», το «Piraeus Long Jump» με τον Μίλτο Τεντόγλου και η συνεργασία με την UEFA για τις εκδηλώσεις και το branding της πόλης για το SuperCup.

Ο συνδυασμός «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» και ο Γιάννης Μώραλης, διεκδικεί και πάλι την ψήφο των Πειραιώτων ώστε να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων ετών, οδηγώντας τον Πειραιά στο μέλλον.

Παράλληλα σχεδιάστηκαν δεκάδες νέες δράσεις όπως το «Σινεμά στη θάλασσα» στην Πειραϊκή, το «καλοκαίρι στην πόλη» επιδείξεις μόδας, συναυλίες και εκθέσεις. Ο Πειραιάς προβλήθηκε μέσα από πετυχημένες καμπάνιες , όπως το «πάρε το μετρό για Πειραιά», «τα τραγούδια της πόλης» και το «Piraeus from home».

Όσον αφορά τα σχέδια για την επόμενη πενταετία, «ήδη έχει σχεδιαστεί και θα υλοποιηθεί ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο για την εξωστρέφεια, την προώθηση και προβολή του Πειραιά» τονίζει η Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της Κυριακής, ο συνδυασμός «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» και ο Γιάννης Μώραλης, διεκδικούν και πάλι την ψήφο και την εμπιστοσύνη των Πειραιώτων ώστε πάνω στην ίδια πορεία σκληρής δουλειάς, μεθοδικότητας και παραγωγής αποτελεσμάτων να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων ετών, οδηγώντας τον Δήμο Πειραιά στο μέλλον.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024