Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πλυντήρια πιάτων πάγκου: Σε ποιες περιπτώσεις αξίζει να τα προτιμήσεις

Πλυντήρια πιάτων πάγκου: Σε ποιες περιπτώσεις αξίζει να τα προτιμήσεις

Ιδανικά για νοικοκυριά με λιγότερα μέλη

Όλοι ξέρουμε ότι το πλύσιμο των πιάτων είναι μια καθημερινή αγγαρεία και αποτελεί συχνή αιτία τσακωμού εντός της οικογένειας, καθώς κανένας δε θέλει να το αναλάβει.  Αντί λοιπόν να στοιβάζεται τα λερωμένα πιάτα σας στον νεροχύτη ήρθε ή ώρα να σκεφτείτε να επενδύσετε σε ένα πλυντήριο πιάτων.

Και υπάρχουν πολλοί τύποι πλυντηρίων που θα γίνουν σύμμαχοί σας στο καθάρισμα των πιάτων.

Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δεν έχετε χώρο στην κουζίνα σας για ένα πλυντήριο πιάτων ή απλά μένετε μόνοι σας στο σπίτι και θεωρείται πολυτέλεια την αγορά του;

Εκτός από τα μεγάλα πλυντήρια πιάτων που μπορούν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μιας οικογένειας στην αγορά θα βρείτε και μικρά πλυντήρια τα λεγόμενα πλυντήρια πάγκου.

Ιδανικό για νοικοκυριά με λιγότερα μέλη (καθώς είναι αρκετά μικρότερο), για κουζίνες όπου δεν είχε προβλεφθεί χώρος για πλυντήριο, για μικρότερες κουζίνες και φυσικά για μεταφορά στο…εξοχικό!

Θα λατρέψετε τα χρωματιστά σχέδια στα οποία διατίθεται σε κάποιες εταιρείες, ενώ –σημαντικό πλεονέκτημα– δε θα χρειάζεται να σκύβετε κατά τη διαδικασία φόρτωσης και εκφόρτωσης.

Σε αντίθεση με ένα ενσωματωμένο πλυντήριο πιάτων που καταλαμβάνει μόνιμα πολύτιμο χώρο στην κουζίνα σας, ένα πλυντήριο πιάτων στον πάγκο καταλαμβάνει μόνο λίγο χώρο στον πάγκο.

Έχει σημαντικά λιγότερη κατανάλωση νερού από το πλύσιμο στο χέρι και πλένει εξίσου αποτελεσματικά με ένα μεγάλο πλυντήριο πιάτων.

Γενικά, τα πλυντήρια πάγκου χρειάζονται λιγότερο χρόνο από τα κανονικά πλυντήρια πιάτων για τον καθαρισμό των πιάτων. Ο κανονικός  κύκλος συνήθως διαρκεί λιγότερο από μία ώρα.

Μπορείτε να το χρησιμοποιείται καθημερινά, ιδίως για τα νοικοκυριά με ένα ή δυο μέλη, καθώς δεν θα χρειάζεται να περιμένετε να γεμίσει με πιάτα και μαχαιροπήρουνα όπως ένα μεγάλο πλυντήριο.

Σε σύγκριση με ένα κανονικό πλυντήριο πιάτων, τα περισσότερα πλυντήρια πιάτων πάγκου είναι πολύ πιο οικονομικά και θα τα βρείτε σε συμφέρουσες τιμές, ενώ καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τους λογαριασμούς ρεύματος.

Αναζητήστε ένα πλυντήριο που διαθέτει τη δυνατότητα αθόρυβης λειτουργίας . Όσο χαμηλότερη είναι η βαθμολογία ντεσιμπέλ, τόσο πιο αθόρυβη είναι η λειτουργία . Ελέγξτε για το επίπεδο θορύβου της μονάδας στις προδιαγραφές.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι τα πλυντήρια πάγκου δεν χρειάζονται πρόσθετες υδραυλικές εγκαταστάσεις.

Για εσάς λοιπόν που ψάχνετε ένα πλυντήριο πάγκου θα το βρείτε στο SHOPFLIX.gr όπως και όλες τις λευκές συσκευές σε απεριόριστη ποικιλία και συμφέρουσες τιμές για να επιλέξετε αυτά που θα χρειαστείτε.

Κάντε τις αγορές με έως και 60 άτοκες δόσεις και άμεση παράδοση στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024