Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έξι λόγοι που οι κουλ γυναίκες γουστάρουν τους… nerds

Έξι λόγοι που οι κουλ γυναίκες γουστάρουν τους… nerds

Μετά από αυτό το κείμενο... οι σπασίκλες θα γίνουν οι αγαπημένοι σας

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Όταν λέμε «σπασίκλες» αναφερόμαστε στους «nerds». Eκείνους, δηλαδή, που μπορεί να μην ήταν πολύ δημοφιλείς στο σχολείο όταν ήταν πιτσιρίκια, ωστόσο πλέον έχουν κερδίσει στη ζωή και πλέον βιώνουν την καλύτερη περίοδό τους.

Θεωρητικά, οι σπασίκλες είναι εκείνοι οι τύποι που ασχολούνται με τις επιστήμες και τους υπολογιστές, εκείνοι που ακουμπούν το επίπεδο STEM (science, technology, engineering, mathematics), δηλαδή επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική και μαθηματικά.

  • Έξι λόγοι που οι κουλ γυναίκες γουστάρουν τους… σπασίκλες

Μπορεί να θεωρούνται σε ένα γενικότερο επίπεδο, λίγο αμήχανοι κοινωνικά, πιο εσωστρεφείς και χωρίς να τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους όντας κοινωνικότατες πεταλούδες, συνήθως έχουν έναν μικρό κύκλο φίλων και δικών τους ατόμων.

Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, με βάση όλα τα παραπάνω, πως δεν θεωρείται πια αρνητικό ή «μειονέκτημα» να είσαι «σπασίκλας».

Μάλιστα, όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να κάνουν σχέση με έναν «σπασίκλα».

Ειδικά αν θέλετε να αλλάξετε τα μοτίβα που ακολουθείτε μέχρι σήμερα dating και ακόμα πιο ειδικά εάν αυτά ήταν συνυφασμένα με μία βαθιά τοξικότητα που σας έκανε σμπαράλια τη ζωή…

Ας δούμε έξι λόγους που οι γυναίκες προτιμούν τους nerds

Είναι έξυπνοι

Ναι. Εννοούμε κυριολεκτικά έξυπνοι. Δηλαδή το IQ και η ευφυΐα τους κυμαίνεται σε ένα άλλο επίπεδο από των υπολοίπων ανθρώπων και το βάθος των γνώσεών τους, ειδικά στον τομέα με τον οποίο ασχολούνται, μπορεί να ιδιαίτερα εντυπωσιακό, ενώ μπορείς μαζί τους να συζητήσεις κυριολεκτικά τα πάντα και να έχει ενδιαφέρον!

Υπάρχει τίποτα πιο σέξι από την εξυπνάδα σε έναν άνθρωπο; Η απάντηση είναι όχι!

Έχουν πάθος

Όταν αναφερόμαστε σε αυτό που κάνουν, σε αυτό που αγαπούν, σε αυτό με το οποίο ασχολούνται όλη τους τη ζωή, μπορούν να μιλάνε ώρες για όσα τους ενδιαφέρουν και πραγματικά, με έναν μαγικό τρόπο, είναι σχεδόν μαγνητική η ενέργεια που εκπέμπουν αυτοί οι τύποι όταν βυθίζονται όλο και περισσότερο σε εκείνα που τροφοδοτούν την ανάγκη τους για γνώση (ίσως και έλεγχο) σε τούτη τη ζωή.

Και να είστε σίγουροι, θα σας κάνουν να νιώσετε ότι είστε η μοναδική σε όλο τον κόσμο. Και θα το εννοούν, σε αντίθεση με άλλους…

Έχουν ιδιαίτερο χιούμορ

Ακριβώς επειδή τα επίπεδα της ευφυΐας τους είναι ιδιαίτερα υψηλά, μπορούν να πάνε από το black humor μέχρι το ευγενικό και ελκυστικό πείραγμα που θα ελαφρύνει την ατμόσφαιρα σε μία κοινή παρέα ή στα πρώτα σας ραντεβού. Κι όλα αυτά από την μια στιγμή στην άλλη!

Κάνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις

Εντάξει ωραίο και το σεξ. Ναι, το πολύ σεξ, αλλά κάποια στιγμή, στα μεσοδιαστήματα, θα πρέπει και κάτι να συζητήσετε.

Μια συζήτηση με έναν nerd μπορεί να είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα απ’ όσο φαντάζεστε, αφού πρώτα θα εντυπωσιάσουν το μυαλό σας και… στη συνέχεια το σώμα σας.

Οι σπασίκλες ξέρουν να στέκονται σε μία συζήτηση, να βλέπουν μία κατάσταση από αρκετές πλευρές, να αναλύουν τη σκέψη τους, είναι εκπληκτικοί στο να ρωτάνε περισσότερα για εσένα και αυθεντικά να θέλουν να μάθουν όσο γίνεται πιο πολλά.

Εκτιμούν

Και αυτό δεν είναι πολύ συχνό φαινόμενο εκεί έξω. Αντιθέτως, οι άνθρωποι πολλές φορές σε θεωρούν δεδομένη και δεν είναι σε θέση να εκτιμήσουν τα όσα προσφέρεις, ειδικά μέσα σε μία σχέση, όμως ένας σπασίκλας έχει τη συναισθηματική νοημοσύνη, για να καταλάβει πλήρως τι φέρνεις στο τραπέζι και τι σου αξίζει.

Δεν έχουν τοξική αρρενωπότητα

Και αυτό είναι το ισχυρότερο επιχείρημα, για να κάνεις σχέση με έναν σπασίκλα. Χρειάζεται να πούμε παραπάνω;

Sports in

Άρση Βαρών: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο δις πρωταθλητής Ευρώπης Ολεξάντρ Πελεσένκο (pic)

Ο Ουκρανός δις πρωταθλητής Ευρώπης, Ολεξάντρ Πελεσένκο, έπεσε νεκρός στον πόλεμο κατά των Ρώσων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024