Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θερμοπύλες: Αναστάτωση στα ιαματικά λουτρά - Λουόμενοι μπήκαν γυμνοί

Θερμοπύλες: Αναστάτωση στα ιαματικά λουτρά – Λουόμενοι μπήκαν γυμνοί

Χιλιάδες πολίτες όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό συρρέουν για να απολαύσουν ένα μπάνιο στις ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών, όπου όμως δεν λείπουν τα ευτράπελα.

Πόλος έλξης για πλήθος κόσμου γίνονται κάθε χρόνο οι ιαματικές πηγές των Θερμοπυλών. Χιλιάδες πολίτες όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό συρρέουν για να απολαύσουν ένα μπάνιο στον θαυματουργό ζεστό καταρράκτη, είτε για λόγους αναψυχής είτε επειδή αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Θέλησαν να απολαύσουν το μπάνιο τους με αδαμιαία περιβολή

Βέβαια, με τόσο κόσμο δεν λείπουν και τα ευτράπελα, τα οποία απασχολούν το αστυνομικό δελτίο. Αν και τέτοια περιστατικά δεν κάνουν συχνά την εμφάνισή τους, έχουν κυρίως να κάνουν με πολίτες που θέλουν να νιώσουν πιο άνετα, βγάζοντας τα ρούχα τους και μπαίνοντας γυμνοί στα λουτρά, κάτι όμως που έχει σαν αποτέλεσμα να ενοχλεί κάποιους άλλους λουόμενους.

Τι συνέβη

Ένα τέτοιο περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της Τρίτης (3/10/23). Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, αλλοδαποί θέλησαν να απολαύσουν το μπάνιο τους, όχι όμως με τη σωστή περιβολή, ή για την ακρίβεια με αδαμιαία περιβολή, κοινώς… χωρίς ρούχα και γυμνοί!

Αυτό φαίνεται να ενόχλησε τους υπόλοιπους λουόμενους που απολάμβαναν το μπάνιο τους στον καταρράκτη, ωστόσο οι αλλοδαποί παρά τις επίμονες παρατηρήσεις δεν έδειξαν να πτοούνται.

Έτσι οι παραβρισκόμενοι αποφάσισαν να ειδοποιήσουν την αστυνομία καθώς οι γυμνιστές δεν συμμορφώνονταν με τις υποδείξεις τους.

Στο σημείο έφτασε πράγματι περιπολικό της Άμεσης Δράσης Λαμίας, ωστόσο οι γυμνιστές είχαν ήδη αποχωρήσει…

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024