Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πούλησαν το σπίτι τους κι έφτιαξαν πλωτό ξενοδοχείο γυμνιστών

Πούλησαν το σπίτι τους κι έφτιαξαν πλωτό ξενοδοχείο γυμνιστών

Σκοπός τους να ανακαλύψουν όσους περισσότερους προορισμούς φιλικούς για γυμνιστές.

Η Φιόνα και ο Μάικλ, ένα ζευγάρι γυμνιστών 54 και 51 χρόνων αντίστοιχα, αποφάσισε να φτιάξει το πρώτο πλωτό ξενοδοχείο γυμνιστών.

Η αρχική τους ιδέα ήταν να ταξιδέψουν σε όσους περισσότερους προορισμούς φιλικούς για γυμνιστές μπορούσαν. Γι’ αυτό και πούλησαν το σπίτι τους για να αγοράσουν ένα φορτηγό.

Ταξίδεψαν από άκρη σε άκρη της Ευρώπης μέχρι που επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου και παρέμειναν στον φορτηγό τους παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

«Θέλαμε να ζήσουμε μακριά από όλους και να δουλέψουμε για τον εαυτό μας με βάση μας το Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε η 51χρονη Φιόνα σε τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο.

Το ζευγάρι αντάλλαξε το φορτηγό τους με ένα σκάφος μήκους 21 μέτρων και το μετέτρεψαν σε ξενοδοχείο. Η ανακαίνιση κράτησε τέσσερις μήνες και αποτελεί ένα χώρο φιλοξενίας για γυμνιστές.

«Όταν οι επισκέπτες έρχονται να μείνουν στο σκάφος, κάνουμε τα πάντα για εκείνους», δηλώνει η ίδια.

Το πλωτό ξενοδοχείο περιλαμβάνει κρουαζιέρες στο Μπαθ και το Μπρίστολ, σπιτικά γεύματα, μασάζ και μαθήματα γιόγκα, καθώς ο Μάικλ είναι καθηγητής γιόγκα και η Φιόνα μασέρ.

Οι δύο τους δεν γνώριζαν τίποτα για τον γυμνισμό μέχρι που έκαναν το ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα το 1994. Σε μία απομονωμένη παραλία γνώρισαν ένα ζευγάρι που απολάμβανε το μπάνιο του γυμνό.

Η Φιόνα και ο Μάικλ δεν δίστασαν να συμμετάσχουν και από τότε «δεν έχουν κοιτάξει πίσω». Όταν επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησαν να αναζητούν περιοχές γυμνιστών στη χώρα.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024