Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε για την Εθνική ο Σπανούλης...

Τι είπε για την Εθνική ο Σπανούλης…

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη νέα σεζόν στο Περιστέρι και έδωσε τη δική του απάντηση για την Εθνική ομάδα.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε το πρωί της Δευτέρας (2/10) κατά τη διάρκεια της Media Day του Περιστερίου και τόνισε πρωτίστως ότι τo βασικότερο όλων είναι «να έχουμε υγεία».

Ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος, για τους νέους παίκτες, τη συμμετοχή στο Champions League της FIBA, αλλά και την Εθνική ομάδα, όπου οι φήμες τον ακολουθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Κανένας προπονητής δεν θέλει πολλά νέα πρόσωπα. Μετά από μια πολύ καλή χρονιά κάθε παίκτης θέλει να πάει στο επόμενο επίπεδο. Αυτό μας γεμίζει με χαρά και περηφάνια και αυτό μας τιμάει σαν οργανισμό. Χτισαμε μια ομάδα νέα με περσινή φιλοσοφία», είπε ο Σπανούλης και πρόσθεσε πως «είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο δουλειάς τους. Θέλουμε να παίξουνε ένα ελκυστικό μπάσκετ. Θέλουμε δουλειά στο σετ παιχνίδι. Στόχος είναι να γεμίσουμε το γήπεδο όπως και πέρυσι το Περιστέρι να νιώθει ότι η ομάδα παλεύει, να είναι περήφανη η πόλη για την ομάδα. Μας δίνει ώθηση ένα γεμάτο γήπεδο».

Ο στόχος της ομάδας φέτος «είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Τύχαμε σε έναν δύσκολο όμιλο και δεν πήραμε την πρόκριση στους 16. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παρακάτω. Η Μάλαγα είναι ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Εμείς θέλουμε να παίξουνε καλό μπάσκετ και να φτάσουμε στη νίκη. Να γίνει ένα ανταγωνιστικο πρωτάθλημα να υπάρχει πολιτισμός και να γίνουν ανταγωνιστικά παιχνίδια όλη τη σεζόν. Ο Ξανθόπουλος είναι έμπειρο παιδί είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και δουλεύει πολύ καλά σε αυτή την ηλικία. Είναι πολυτέλεια για εμάς. Σκέφτεται προπονητικά».

Επίσης, δήλωσε πως «δεν πρέπει να βιαζόμαστε να πάμε σε μεγάλες ομάδες γρήγορα. Ο Χουγκάζ είναι κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ. Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Οι παίκτες πρέπει να δείξουν έτοιμοι πριν κάνουν το μεγάλο βήμα. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε όχι μόνο τον Νίκο. Είναι πολλές ώρες στο γήπεδο. Ο Τζέιλεν Χαντς είναι υπερτσλσντούχο παιδί που μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους. Πρέπει να είναι ταγμένος στο μπάσκετ».

«Ότι είναι να μάθετε, θα το μάθετε αργά ή γρήγορα»

Ο προπονητής του Περιστερίου όταν ρωτήθηκε για το τι γίνεται με την Εθνική ομάδα και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η επιλογή του ως ομοσπονδιακός τεχνικός υπογράμμισε πως «ότι είναι να μάθετε, θα το μάθετε αργά ή γρήγορα».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024