Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σπανούλης: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες στον τελικό»

Σπανούλης: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες στον τελικό»

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τη νίκη του Περιστερίου επί του ΠΑΟΚ ενώ σχολίασε και για τον τελικό του Super Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Το Περιστέρι κατέλαβε την τρίτη θέση στο Super Cup καθώς επικράτησε με 64-49 του ΠΑΟΚ στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το ματς και αφού αναφέρθηκε στη νίκη της ομάδας του έκανε και το σχόλιό του για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Όσα είπε ο Σπανούλης:

Για την νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Βγάλαμε τον εαυτό μας, αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Χθες δεν παίξαμε καλά, ο Ολυμπιακός παίζει καλή άμυνα.

Στη ζωή επιτρέπεται να μην παίξεις καλά, αλλά δεν επιτρέπεται να μην κάνεις αυτοκριτική και να μην αντιδράς. Αυτά κάναμε και βελτιώσαμε πολλά πράγματα. Φαίνεται η διάθεση των παιδιών, είναι έτοιμα να θυσιαστούν για την ομάδα και να τη βοηθήσουν να κερδίσει».

Για την εμφάνιση του Νίκου Χουγκάζ και του Βαγγέλη Ζούγρη: «Τα παιδιά ήταν καλά. Γυρίσαμε πολύ καλά την μπάλα, ειδικά σε σχέση με χθες, που δεν κάναμε το παιχνίδι μας.

Είχαμε καλή κυκλοφορία, βγάλαμε τα σουτ και ο Νίκος Χουγκάζ τα έβαλε. Ήταν πολύ καλός και ο Βαγγέλης Ζούγρης, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά».

Για τον τελικό του Super Cup ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Είναι ένα παιχνίδι 50-50. Ο Ολυμπιακός έχει κορμό, είναι πιο έτοιμος. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές. Θα δούμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024