Δεν λέει να «γευτεί» τη νίκη η Βιγιαρεάλ, η οποία άφησε εκ νέου βαθμούς στην Μαδρίτη, κόντρα στην Χετάφε (0-0).
Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League αγωνιζόταν με 10 παίκτες για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 23ο λεπτό, ο Μπαένα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα έπειτα από αγκωνιά που έδωσε στον Μίτροβιτς.
Με ήρωα τον τερματοφύλακα της, Γιόργκεσεν, η ομάδα του Πατσέτα άντεξε στην ασφυκτική πίεση της Χετάφε.
Η ομάδα του Μπορνταλάς βρήκε σημαντικές ευκαιρίες με τους Μπόρχα Μαγιοράλ και Μάτα, όμως ο Σουηδός ήταν εξαιρετικός σήμερα, χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του.
Μπορεί να μην είχε πολλές δυνατότητες με παίκτη λιγότερο, όμως το αποτέλεσμα δείχνει πως η Βιγιαρέλα παραμένει στην 12η θέση με 8 βαθμούς και χωρίς νίκη σε τέσσερα σερί παιχνίδια. Επόμενη υποχρέωση για το «κίτρινο υποβρύχιο», την Πέμπτη για το Europa League απέναντι στην Ρεν.
Αντίθετα η Χετάφε πάει στην 10η θέση με 9 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στο Βίγκο για να αντιμετωπίσει την Θέλτα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ακούστηκαν στη Λεωφόρο, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 για τα πλέι οφ της Super League – Δείτε βίντεο.